TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Nyt om Åbent Hus på Stutteri Shadow

af | 1. apr 2019 | Nyheder

På det nordjyske Stutteri Shadow har Niels Jørgen Jensen og personale travlt i denne uge– ikke blot med hestene, men også for at forberede Åbent Hus-arrangementet på lørdag.

Vi håber på godt vejr og mange mennesker, der har lyst til at besøge vort stutteri, hvor vi holder Åbent Hus fra klokken 13.00 – 17.00, siger Niels Jørgen Jensen, Stutteri Shadow.

-De besøgende vil ikke blot få præsenteret vore avlshingste Broad Bahn, Tycoon Conway Hall, Dominion Beach, Weingartner og Wicker Hanover, vore følhopper og ungheste, men vi byder også på et let traktement, der i år vil bestå af en Pålægskagemand. Desuden vil der være stort kagebord med kaffe og te.

-I lighed med tidligere år har vi også et lotteri, hvor der er præmier for op mod 70.000 kroner. Bl.a. udsætter de professionelle trænere jesper Olsen, Pauli Andersen, Jan Friis og Søren Johansson hver en måneds træning, siger Niels Jørgen Jensen, der også fortælle at Lars Hellerup, der er daglig leder på Racing Arena Aalborg vil være til stede på dagen.

Der er gratis adgang til arrangementet nu på lørdag den 6. april klokken 13.00 på adressen  Gønderupgårdvej 239, 9760 Vrå og alle er velkomne.