TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Nyt fra Bo Westergaard

af | 14. jan 2019 | Nyheder

Millionæren Thai Navigator klar til comeback for Bo Westergaard efter veloverstået rutineløb.

Den tidligere norske Derbytreer Thai Navigator (Ganyméde) efterlod et fint indtryk i søndagens rutineløb på Racing Arena Aalborg, hvor den 8-årige hingst var helt overlegen i tiden 1.16,5/2140 meter.

Thai Navigator. Foto: Hesteguiden.com

-Ja, han gik fint på en lidt tung og vanskelig bane med blæst og storm, og viste at han nok skal komme tilbage, siger Bo Westergaard til Travservice.dk.

-Thai Navigator skulle egentlig ha’ startet på Fyn i december måned, men måtte udgå pga. halsproblemer. Det er han ovre nu, så nu må vi se at finde et løb til ham. Der er vist nok et par hurtigløb i Danmark i februar måned, men om han kan komme tilbage på toppen igen, er vanskeligt at sige endnu.

-Der har været nogle forskellige småting, der gjorde, at Thai Navigator kom til at holde en ret lang pause, men i bund og grund er det jo en ret god hest.

Bo Westergaard havde også Obi (Love You) i rutineløb, hvor den 9-årige norskfødte vallak kom hjem på 1.18,3/2140 meter.

– Obi har ikke gjort så meget væsen af sig de sidste par sæsoner, men overraskede mig faktisk lidt i går. En dejlig type hest, der gør sit bedste hver gang. Jeg regner med, at han starter den 8. februar på Fyn, siger Bo Westergaard.

Mange fremtidshåb
Bo Westergaard har pt. 36 heste på træningslisten, heriblandt 14 2-åringer og syv 3-åringer, der alle er ustartede.

-Der er mange fremtidshåb og dem håber jeg selvfølgelig lever op til forventningerne. Vi har trods alt også mange løbsheste, men det er næsten udelukkende ældre heste, så jeg tror ikke der kommer en rigtig god hest igen, før unghestene kommer i gang, siger Bo Westergaard.

-3-åringerne kommer i løbet af foråret og jeg har især en del forventninger til de tre svenske heste, Enjoy Banker (h. e. Lavec Kronos) – der er lillebror til Hanna Banker (1.11,0a-881.000 kr) – Fightforfreedom Ås (h. e. Yankee Glide) og Standbyme Ås (hp. e. Yankee Glide), som jeg håber kan gøre sig gældende i de svenske årgangsløb.

Afstamningen forpligter
Som helbror til U S Male E P (19 sejre/1.11,8a-1.237.000 kr) har der altid været store forventninger til Double Trouble E P, men den nu 4-årige vallak har endnu ikke vist det store.

Søndag blev Double Trouble E P således nummer tre i Aalborg i tiden 1.22,1a/2140 meter – klart slået af næstfavoritten A Wreck.

-Det er en evnerig hest, men den er lidt fransk og endnu ikke klar til at “forsvare” sin afstamning, så det tager lidt tid med ham, slutter Bo Westergaard.