TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Nye propositioner for Taroks Mindeløb i 2019

af | 18. dec 2018 | Nyheder

Kritikken af at der ikke fandtes en samlet vinder af afdelingsløbet Taroks Mindeløb i såvel 2017 som i 2018 har båret frugt, og når propositionen for 2019-udgaven af løbet laves, vil der blive taget højde fordette punkt.

-Jeg kan godt se, at det er uheldigt, at der ikke blev kåret en samlet vinder af Taroks Mindeløb i søndags, siger sportschef René Jensen,Dansk Hestevæddeløb.

-Propositionen til løbet havde jeg delvist copy-pastet efter propositionerne fra de to foregående år, og tænkte ærligt talt ikke på det uheldige i, at der ikke var et pointsystem, der kunne kåre en samlet vinder.Det skal vi have lavet, og det er et af de punkter jeg har med, når jeg i eftermiddag skal mødes med repræsentanter fra Charlottenlund Travbane for at tale om banens storløb og sæsonplan for 2019, siger René Jensen.

-At løbet er udskrevet for heste, der har tjent under 400.000 kroner, er helt bevidst, idet der ikke er mange store løb for disse heste.

-Men det er klart, at det er også noget af det vi skal have en snak om på eftermiddagens møde, slutter René Jensen.

Havde der i søndags været et pointsystem ville Teodor med Max Nielsen have været samlet vinder af Taroks Mindeløb med en første- og andenplads – samme resultat havde Juan med Peter Ingves i løbet i fjor, hvor der heller ikke blev kåret en samlet vinder.