TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Ny sejr til Akim du Cap Vert

af | 11. apr 2015 | Nyheder

Den franske træner Franck Anne kunne have valgt at starte sin gode 5-åring Akim du Cap Vert i lørdag eftermiddags Prix Henri Levesque på Vincennes, men foretrak i stedet for fredagens Prix Jamin  samme sted – og det var en god ide.

Akim du Cap Vert med Franck Anne vandt sikkert i Prix Jamin. Arkiv Gerard Forni

Akim du Cap Vert med Franck Anne vandt sikkert i Prix Jamin. Arkiv Gerard Forni

Akim du Cap Vert (First de Retz) har for længst etableret sig i årgangens top – i fjor vandt han Criterium des 4 Ans – og efter fredagens sejr, der var 51.250 Euro værd, er Akim du Cap Vert årgangens klart mest vindende hest med i alt 890.230 Euro – heraf er de 167.350 Euro kommet i hus i år.

Fredagens sejr blev hjemført sikkert i 1.15.3/3525 meter volte foran Viking de Val med Eric Lambertz i 1.15.9 og Tornado Bello med Thomas Levesque , ogsåi 1.15.9.

I eftermiddag mødes en række af den franske A-årgangs øvrige topheste i Prix Henri Levesque på Vincennes. Her er Aladin d’Ecajeul med Eric Raffin storfavorit til førstepræmien på 54.000 Euro.

Aladin d’Ecajeul svigtede uforskyldt som storfavorit i sin sidste start, hvor den blev groft generet af en løbsk hest i opløbet.

Det er også i eftermiddag at danske Ravenna gør come-back efter en løbspause på to måneder.

Ravenna starter med sin træner Fabrice Souloy i sulkyen i dagens Quintet-løb, men er blot ude for at få løb i kroppen til næste uge, hvor den skal starte på Enghien.

DanToto har spil til alle eftermiddagens løb på Vincennes.