TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Ny San Siro på vej

af | 16. maj 2014 | Nyheder

Italiensk travsport er så småt begyndt en genrejsning, og nu kommer meddelelsen om, at San Siro-banen i Milano, der blev lukket i foråret 2013, genopstår på en pladsikke langt fra den gamle bane.

Så tæt lå den gamle San Siro.bane op til fodboldstadion af samme navn

Så tæt lå den gamle San Siro.bane op til fodboldstadion af samme navn

– Den nye San Siro komme til at ligge på et stykke land, de kalder Maura, der ligger bag galopbanen San Siro, fortæller den danske træner Erik Bondo fra Italien. – Planerne er dog først ved at tage form. Man har projektet og kommunen er med inde over, så der er ingen tvivl om, at der nok skal komme en travbane igen i Milano.

Den gamle San Siro-bane var Italiens førende travbane og stedet for internationale storløb hvor bl.a. Gran Premio Orsi Mangelli og Gran Premio delle Nazioni blev afviklet.

Beliggenheden klods op og ned af fodboldstadionet af samme navn, betød at ejerne kunne få fyldte lommer ved at sælge banen til fodboldfolket i stedet for at drive en nedslidt travbane. Derfor lukkede banen

I Rom nedlagde man en anden legendarisk bane i fjor, Tordivalle, hvor man bl.a. kørte det italienske travderby, men har  allerede etableret en ny travbane indvendigt for galopbanen på Cappanelle uden for Rom.

– Det er en rigtig god bane – den giver ikke de skandinaviske baner noget efter, siger Erik Bondo. – Man nu skal man til at vende kørselsretningen til venstre fra højre kørsel. Det kunne man ligeså godt have gjort fra start. Der ligger en flot restaurant lige ud for den kommende målstreg, så det bliver kanon.

Se video af løb fra den nye “Tordivalle”-banen indvendigt for galopbanen i Rom. Klik her

.