TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Ny regel kom i brug

af | 16. jan 2017 | Nyheder

14 dage efter reglen om deklassering i travløb her i Skandinavien blev indført kom den i brug.

Inde  for galopsporten har den altid været – reglen om at kunne flytte en hest ned i præmierækken, hvis den havde generet/trængt en eller flere andre heste i opløbet.

Inden for travsporten har trængninger været lig med diskvalifikation.

Men fra årsskiftet blev en deklasseringsregel i travsporten indført i de skandinaviske lande, og første gang den kom i brug var 9. løb – V75-5 i lørdags på Jägersro.

1 Quattro Töll med Peter Ingves har trængt sig ud på bekostning af 6 Stock on Joe med Thomas Laborg, og bliver efterfølgende deklasseret fra anden- til fjerdeplads

1 Quattro Töll med Peter Ingves har trængt sig ud på bekostning af 6 Stock on Joe med Thomas Dalborg, og bliver efterfølgende deklasseret fra anden- til fjerdeplads

Her var Quattro Töll med Peter Ingves nummer to over mål, men kort før mål havde parret trængt Stuck on Joe med Thomas Dalborg, der passerede målstregen som nummer fire.

I 2016 ville Dommerkomiteen have diskvalificeret Quattro Töll fra præmie- og totalisatorrække, men med den nye deklasseringsregel blev Quattro Töll flyttet ned på en fjerdeplads.

Stick on Joe rykkede en plads op som nummer tre.

Peter Ingves fik en bøde på 2.000 kroner samt en udelukkelse på tre dage.