TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Ny monté-specialist

af | 10. mar 2019 | Nyheder

11-årige Real Love finder sig godt til rette i montéløb og vandt i aftes sin femte sejr i denne disciplin på Skive Trav.

16 gange i karrieren har Kim Holleufers Real Love (Love You) startet i monté, og det har vist sig at passe den nu 11-årige vallak særdeles godt.

Det er nemlig blevet til 5 sejre, 5 anden- og 1 tredjepladser.

Altså 13 gange i toto-rækken i 16 monté-starter.

Jo, storebroderen til Hoppe Derbyvinderen Bikini har virkelig fundet melodien under rytter.

Lørdag aften var det galop-topjockeyen Nikolaj Stott, der sad i sadlen på Real Love.

Eftet at have siddet godt med fremme undervejs overtog Real Love føringen fra Chivas Regal ind i opløbet, og så ud til at skulle gå mod en sikker sejr.

Op mod mål fik Real Loce imidlertid lidt problemer med travet, men Stott klarede at holde sammen på hesten, og selv konkurrenterne kom tæt på til slut var sejren aldrig i fare.

Real Love sejrede i 1.17.0/2020 m foran Stella Quick med Marianne Mechlenburg i 1.17.8/2000 m og 14:10-favoritten Rocky P H med Michelle Mønster i 1.15.6/2060 m.

Real Love midt i banen vinder for Nikolaj Stott foran indvendige Stella Quick og udvendige Rocky P H. Foto Flemming Andersen

-Næste gang får Real Love et norsk hovedlag på, for han stopper, når han bliver alene, fortæller ejeren og træneren Kim Holleufer.

-Det var godt klaret af Nikolaj Stott at holde sammen på ham i opløbet – han er en meget dygtig rytter.

-Det er ingen hemmelighed, at jeg har været meget træt af Real Love gennem årene, men hos mig er det sådan, at de får 10 ekstra chancer, og det har han også fået.

-At monté passer ham fint har jeg altid troet på – allerede da han var i træning hos Kaj Jensen for nogle år siden, startede vi Real Love i monté og med succes.

-Real Love skal fortsat starte i monté, men kan også komme ud i sulkyløb, hvis der bliver for lang tid mellem startmulighederne, slutter Kim Holleufer.

Real Love er en af fire heste, som Kim Holleufer har på sin træningsliste.

Og det er ikke just vårharer, der er i stalden på gården ved Hovedgård, der ligger mellem Aarhus og Horsens.

Alderspræsident er 14-årige Gazpower, så er der de to 11-årige Real Love og Rex Loudac og yngste mand er 9-årige Wuzz!