TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Ny kusk på verdensrekordholder

af | 9. maj 2019 | Nyheder

Når verdensrekordholderen Erling på søndag starter på Charlottenlund Travbane bliver det ikke med Jørgen Sjunnesson, men derimod med Knud Mønster i sulkyen.

I seks ud af otte starter har Henrik Thomsen-trænede Erling haft Jørgen Sjunnesson i sulkyen, men når Great Challenger-sønnen på søndag starter på Lunden, er det med Knud Mønster bag sig.

Verdensrekordholderen Erling flankeret af Jørgen Sjunnesson og repræsentanter for Heide Racing. Foto Martin Timm Holmstav

-Jeg har ingen grund til at være utilfreds med Sjunnesson resultater med Erling, men har valgt at ville bruge en dansk kusk i de næste starter, fordi Erling skal starte i hhv. Grand Circle 3 års Championatet i Skive samt i Jydsk 3-Årings Grand Prix, i Aarhus, siger Jens Heide fra Heide Racing.

-Jeg har lavet aftale med Knud Mønster om at han kører Erling i Grand Circle-championatet, men ellers er der ikke noget kuskevalg, der er bestemt.

-Det bliver jo fortrinsvis i Danmark at Erling skal starte i år, og derfor er det ret nærliggende at bruge en dansk kusk til ham, siger Jens Heide, der bestemt ikke udelukker at Jørgen Sjunnesson kører Erling i starter i Sverige.