TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Ny kusk på Lionel

af | 9. nov 2016 | Nyheder

Norske Lionel, der nu trænes af sin ejer, Gøran Antonsen, får en fast fransk kusk i Vintermeetinget.

Hidtil har det enten været Franck Nivard, Jean Michel Bazire eller Ôrjan Kihlström., der har kørt Lionel i løbene i Frankrig, men hestens norske ejere har ønsket en fast kusk på hesten under Vintermeetinget.

-Det er vanskelig at få fat i de absolut bedste kuske, og selv om vi måske kunne have været heldig at få en af de tre en gang imellem, så vil vi hellere have en fast kusk, skriver medejeren, træner Gøran Antonsen i en pressemeddelelse.

-Vi har derfor sonderet markedet i Frankrig, og har taget kontakt til Mathieu Abrivard, der netop har meddelt os, at han gerne vil køre Lionel fast.

Mathieu Abrivard er en af fransk travspors førende kuske og montéryttere, og han ligger på en fjerdeplads med 125 sejre i kuskeligaen, mens han er på en 13. plads på montelisten med 23 sejre.

Norske Lionel i fin stil på vej mod sejren i Prix de Paris. Foto Gerard Forni

Norske Lionel i fin stil på vej mod sejren i Prix de Paris. Foto Gerard Forni

Lionel (Look de Star) har haft en formidabel karriere i træning hos Fabrice Souloy, hvor den har tjent 740.500 Euro på 1,5 år.

Tilbage i februar vandt Lionel bl.a. Prix de Paris, hvor den slog selveste Bold Eagle.

Lionel har senest startet i Oslo Grand Prix i midten af juni, hvor den sluttede på en sjetteplads, men siden blev diskvalificeret for en positiv dopingprøve.

Medejeren, træner Gøran Antonsen har nu overtaget træningen af den smukke røde hingst, der er opstaldet hos Daniel Redén på Grosbois.

Lionel og Mathieu Abrivard indleder deres samarbejde i starten den 20. november i Prix de Bretagne på Vincennes-  det er det første B-løb.