TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Ny hest til Dennis

af | 16. nov 2017 | Nyheder

På søndag starter Skive-amatøren  Dennis Kristiansen en ny hest i løbene på hjemmebanen – den 8-årige tyske vallak Hobard.

-Jeg har fået lov til at købe Hobard fra Lasbek, og ser frem til at starte ham for første gang på søndag i Skive, siger Dennis Kristiansen til travservice.

Dennis Kristiansen . har fået ny hest Foto Flemming Andersen

-Gennem det sidste års tid har jeg hver torsdag været på Lasbek-stutteriet, hvor jeg skor de heste Christian Lindhardt har i sin væddeløbsstald, og da jeg hørte at Hobard skulle sælges, slog jeg til.

-Selv om den blot starter med 430.000 kroner, så er det en hest, der har startet mod de bedste heste i Tyskland såsom Banks og Cash Hanover, så jeg håber da, at vi vil få glæde af Hobard, siger Dennis Kristiansen.

-Hobard har ikke startet siden september, men han har haft tid til at falde til hos os, og han har faktisk trænet rigtig godt, så jeg glæder mig til at starte ham på søndag, siger Dennis Kristiansen videre.

Skive-smeden er atter sikker på at vinde landschampionatet for travamatørkuske, idet han i alt har vundet 24 sejre i år.

Han er også sikker på at vinde championatet på hjemmebanen i Skive, hvor det er blevet til 10 sejre. I fjor var Dennis Kristiansen også champion i Aalborg.

-Men jeg har generelt slet ikke startet så meget i år. I forhold til tidligere år har jeg slet ikke rejst ret meget, og så er det klart at sejrstallet også går ned, men at jeg kan blive landschampion med kun 24 sejre havde jeg ikke troet, siger Dennis Kristiansen.

Dennis Kristiansen er også inde i championatskampen i Billund og i Odense, men her melder han pas.

-Jeg skal blot køre et enkelt løb i Billund, og da jeg er to sejre efter Bøje Laursen, så er det bare at ønske ham Tillykke med titlen,  og jeg har ingen planer om at tage til Odense, siger Dennis Kristiansen.