TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Ny dansk andenplads i Italien

af | 27. jul 2018 | Nyheder

Torsdag aften startede Panamera Racings 2-årige hoppe Expensive Attitude med Enrico Bellei for anden gang og det blev til en ny andenplads.

Expensive Attitude med Erik Bondo. Foto privat

Expensive Attitude, der med afstamningen Muscle Hill – Windylane Hanover er helsøster til bl.a. avlshingsten Dominion Beach, startede for anden gang i karrieren torsdag aften – denne gang på 800 meter-banen i Montecatini.

Modsat debuten for 14 dage siden i Torino kørte Bellei denne gang offensivt fra start med Expensive Attitude, men lykkedes ikke at komme til spids og krøb ned på en tredjeplads.

Ud på sidste omgang gik Bellei til angreb på den førende debutant og næstfavorit, Astrit Trio med Marco Stefani, der imidlertid forsvarede sig og holdt sig foran til målstregen var passeret.

Astrit Trio sejrede i 1.18.3a/1640 m, mens Expensive Attitude på andenpladsen noteredes for 1.18.6 – der var 1.540 Euro i andenpræmie. Expensive Attitude er i træning hos Erik Bondo.

Astrit Trio har Pitagori Bi (Self Possessed) 1.12.7 . 227.767 Euro som fader, mens moderen er Great Lady Trio (Muscles Yankee).