TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Nu kan de komme til fadet!

af | 18. maj 2024 | Nyheder

Med start klokken 11.00 afvikler Spar Nord Racing Arena Aalborg en breddeløbsdag med otte løb og 87 heste til start.

På breddeløbsdage er flere af løbene forbeholdt heste, der har max. 500 startpoints.

Det betyder, at det ikke er heste, vi ret ofte ser på vinderpladsen, og som nu får en bedre chance for at komme først over stregen.

Der er dog en enkelt, der har sneget sig ind i startlisten med en sejr i sidste start, og det er Bo Westergaard-trænede Masterpiece River med Nicklas Korfitsen, der har 483 startpoints!

Den kommer med en frisk sejr fra Skive den 6. maj – også på en breddedag – og den svenskfødte 4-åring virker som et sikkert holdepunkt i V4-2.

Masterpiece River med Nicklas Korfitsen vandt i Skive den 6. maj.
Foto Flemming Andersen

Mens præmiesummerne i breddeløbene for heste med max 500 startpoints er med 6.000 kroner i førstepræmie, så er der 10.000 kroner i førstepræmie i 1. løb, der er et 3- og 4 års løb med den begrænsning at kuskene enten er amatørkuske eller at de trænere/jockeyer (A og C-licens) der kører i løbet, max. har 250 starter og max 10 sejre inden for de sidste tre kalenderår.

Derfor får vi Nicklas Korfitsens far, Mikael Trier Hansen at se i sulkyen bag familiens evnerige hoppe, Jasmin SH, der senest blev nummer tre efter en stor galop undervejs for Nicklas Korfitsen i 1.17.1a/2140 m.

Mikael Trier Hansen har ikke kørt mange løb i de senere år, men han er godt vant med at køre heste i træning, så mon ikke også han klarer at bringe Jasmin SH først over stregen i V4-1!

Det var to tips til løbsdagen – et tredje har Rene Kjær på Bet25 – se hvem det er klik her

Og Bet25-programmet med programsider, tips og kommentarer – klik her