TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Nu går det løs på Vincennes

af | 6. nov 2017 | Nyheder

Vintermeetinget på Vincennes starter for alvor mandag eftermiddag, hvor der afvikles tre Gruppe II-løb, hver doteret med 120.000 Euro – 900.000 kroner. DanToto har V5-spil samt spil til alle eftermiddagens løb, der starter klokken 13.10.

De tre Gruppe II-afvikles lige efter hinanden som 3. , 4. og 5. løb – og indgår således i DanTotos V5-spil, som de tre sidste afdelinger.

Og der er i hvert fald et par store favoritter i de to sidste afdelinger.

I 4. løb – V5-4, Prix Reine du Corta for 3-årige hopper synes 12 Erminiq d’Oliverie (Scipion du Goutier) med Franck Nivard i sulkyen ikke at få besvær med at vinde. Erminiq d’Oliverie var senest en god nummer to til Ecu Pierji, der starter i 5. løb. Det var i Prix d’Etoile, – Gruppe 1. løb doteret med 240.000 Euro, hvor Erminiq d’Oliverie blev nummer to i flotte 1.11.5/2150 m.

Ecu Pierji er årgangens tophest og i februar vandt den Criterium des Jeunes.

5.løb – V5-5, Prix Abel Bassigny for 3-årige hingste ser ud til at blive et opgør mellem de to Sebastian Guarato-trænede heste, 6 Eridan (Ready Cash) med David Thomain og 8 Ecu Pierji (Tucson) med Mattieu Mottier. Sidst de to mødtes vandt Eridan, men siden Ecu Pierji vundet Prix d’Etoile i flotte 1.11.1/2150 m!

I 3. løb – 3. afdeling, monté-løb Prix Reynolds over 2175 meter er 10 Attentionally (Jasmin de Flores) med David Thomain med på stregen. Den står med en negativ præstation i sidste start, men det var i et sulkyløb – den er klart bedst i monté, hvor den hidtil har vist sig meget stabil.

I 2.løb – 2. afdeling vender Afghan Barbes (Meaulnes du Corta) med Charles J. Bigeon tilbage efter en løbspause. Den har startet 9 gange i år og har vundet 6 sejre.

I 1. løb – 1. afdeling er lillebroderen til Bold Eagle, 6 Cash and Go (Ready Cash) med Franck Nivard et godt bud på sejren.