TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Nu er Wicker Hanover klar

af | 26. mar 2019 | Nyheder

INFOTAINMENT: Wicker Hanover kom til skade med et bagben kort tid efter han kom til Stutteri Shadow , og har derfor ikke kunnet virke som avlshingst. Nu er han klar og den første hoppe er allerede konstateret i fol ved ham i år.

Wicker Hanover

Wicker Hanover  (Explosive Matter – Won an Done) er første søn, der i avlen  i Danmark efter den amerikanske tophingst Explosive Matter, der bl.a. er fader til Hambletonian-vinderen Pinkman1.09 – vinder af 2.5 mio. dollars og i Sverige som fader til bl.a Policy of Truth, Love Matters, Explosive de Vie, Gematria m.fl. og på modersiden er Wicker Hanover tæt beslægtet med SJ’s Caviar,
Wicker Hanover er den hurtigste hingst efter Explosive Matter med vinderrekord 1.10.2 – placeret har han løbet 1.10.0.
Wicker Hanover har startet som 2- og 3-åring i USA i hårdeste konkurrence. Det er blevet til 6 sejre, 6 anden og 4 tredjepladser i 23 starter.
Wicker Hanover vandt bl.a. en afdeling af Kindergarten Classic Series, en afdeling af PASS Series samt forsøg til Earl Beal Memorial.
I 16 ud af 23 starter har Wicker Hanover således været i toto-rækken og han kan bryste sig af at have besejret halvbroderen Pinkman (der senere vandt The Hambletonian Stake) i et forsøg til Earl Beal Memorial på Pocono Downs.

Wicker Hanover tjente i alt 358.606 dollars i sin løbskarriere.
Wicker Hanover er fjerde føl ud af syv i startberettiget alder efter Won an Done (Conway Hall – Spawning v. T V Yankee) 1.13.8 – 95.110 dollars.
Alle syv afkom i startberettiget alder efter Won an Done har startet og vundet løb!
Wicker Hanover er Won an Dones bedste afkom og han er den hurtigste hingst efter Explosive Matter!!!

Andre gode afkom efter Won an Done er Won Ton Hanover (Glidemaster) har vundet 9 sejre, tjent 137.269 dollars og sat vinderrekord 1.12.1, Worldclass Hanover (Cantab Hall) 5 sejre, 85.752 dollars og rekord 1.11.3, Caviart Wonder (Muscle Massive) 5  sejre, 122.738 dollars, rekord  1.11.1. og S MS Princes, der med Cantab Hall som fader er trekvart søster til Wicker Hanover, har vundet 4 sejre, tjent 178.683 dollars og sat rekord 1.09.8. S M D Princess blev på Harrisburg-auktionen 2018

Og det er jo ikke tilfældigt med de stærke og fine præstationer!

Won an Done har samme moder som avlshingsten SJ’s Caviar!

Wicker Hanover slår Pinkman på Pocono Downs

Med Wicker Hanover tilbyder Stutteri Shadow en ung hingst med en slagkraftig afstamning.

Hans sæd er kontrolleret og meget levedygtig og den første hoppe han har bedækket i år er konstateret i fol.
Wicker Hanover bliver den første søn i avlen efter Explosive Matter i Danmark, og at han har en meget stærk moderlinje, hvor bl.a. SJ’s Caviar indgår, gør Wicker Hanover særdeles interessant for opdrætterne.

Wicker Hanover tilbydes til en speciel-pris af 0 + 9.000 kroner priser er excl. moms.

Bestil plads til din hoppe hos Niels Jørgen Jensen på + 45 20 87 02 15