TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Nu er Stelton tilbage!

af | 24. jul 2016 | Nyheder

2015 skulle have været en jubelsæson for Team Juels Stelton, men sådan kom det ikke til at gå, for kun i et par starter viste Stelton sin store formåen. Stelton fik helt fri fra træning, men er i år trænet frem til start nye starter, og søndag eftermiddag viste den nu 6-årige vallak, at den er tilbage på toppen ved sejren i Harald Lunds Mindeløb på Nykøbing F Travbane.

Det var en synligt berørt Jeppe Juel, der efter at have ført Stelton til sejr i Harald Lunds Mindeløb i ny banerekord 1.11.3, kom tilbage til vindercirklen på Nykøbing F Trav for at blive hyldet og interviewet.

Stelton og Jeppe Juel . tilbage i vindercirklen. Arkiv

Stelton og Jeppe Juel – tilbage i vindercirklen. Arkiv

-Det her er stort. Meget stort. Der har været så meget utur med denne  hest, som vi troede skulle tilhøre Europa-toppen i fjor, sagde Jeppe Juel.

-Hvis ikke det havde været familiens hest, så havde den nok været flyttet, men nu har den fået den nødvendige tid, og det gav bonus i dag, tilføjede Jeppe Juel.

Det var anden gang Stelton var til start i år.

Sæsondebuten på Charlottenlund Travbane for en måned siden gav et godt fingerpeg om den fine form, som Stelton var i.

Her vandt den i flotte 1.12.9/2060 m volte – en tangering af den danske rekord, der indehaves af Royal Trophy.

Derbyvinderen Stand and Deliver med Birger Jørgensen gik til start som favorit i Harald Lunds Mindeløb, og den var da også i spids det meste af løbet.

Men da Jeppe Juel 100 meter fra mål satte det afgørende angreb ind kunne Stand and Deliver ikke finde svar og Stelton kunne gå forbi til sejr i banerekordtiden 1.11.3a/1640 m. en forbedring af Classic Grand Crus rekord sat i 2014 på 1.12.6.

Alle præmietagerne i Harald Lunds Mindeløb kom hjem i 1.12.6 eller bedre.

Stand and Deliver løb 1.11.5 på andenpladsen, mens tredjehesten Nok’En Frækkert med Morten Friis noteredes for 1.11.8. Fjerdepladsen tog Rambo Flex med Ken Ecce sig af i 1.12.0, mens Nu Nu Hill med Steen Juul tog den sidste præmie i 1.12.6.

Stelton er ejet af Team Juel og opdrættet af Niels Juel, Den er efter Dream Vacation – Nanuet’s Crown v. Speedy Crown.