Nyheder

Find travservice på facebook

Nouvelle Avenue til finale

af | Nyheder

Nouvelle Avenue var den eneste der klarede cuttet af de heste med dansk tilknytning, der i aftes forsøgte at kvalificerede sig til finalen i hhv. Konge og Dronninge-pokalen på Åby Travet.

Nouvelle Avenue (Love You), der er opdrættet af Nils Moreau og Preben Sørensen, blev nummer tre i 1.13.9a/2140 m i et opgør som vandtes af favoritten Dixi Sisu (Ready Cash)  med Per Nordström i 1.13.7 kort foran Luck is Back (Scarlet Knight) med Stefan Persson i samme tid.

Dermed er Nouvelle Avenue videre til finalen.

Derimod gik det ikke så godt for de andre danskrelaterede heste, der var i ilden på Åby.

Flemming Jensen startede norske Shotproof, der galoperede og blev diskvalificeret, mens Peter Jensen sendte såvel Absolut Gehör som NY Diamondinsky ud. Absolut Gehör var tæt på en finaleplads som nummer fem i 1.13.9 – løbet vandtes af overraskelsen Inga in Heaven med Ôrjan Kihlström i 1.13.7a/2140 m. NY Diamondinsky sluttede upaceret i sit forsøg i 1.14.5.

Makethemark med Ulf Ohlsson er tilbage i den form vi så ham i sidste forår. Foto Kanal 75

Favoritterne havde generelt set en god aften – bortset fra Policy of Truth – spilet til 15:10, der sluttede på en femteplads for Ulf Ohlsson i 1.13.3a/2140 m.

Her vandt overraskelsen Justice Ås (Justice Hall) med Peter Untersteiner i 1.12.9a/2140 m.

1.12.9 var også vindertiden for såvel Makethemark (Maharajah) med Ulf Ohlsson som for Monard Newmen (Orlando Vici) med Fredrik Persson.

Langsomste vindertid i hingste-løbene noteredes sidste års Kriterium-vinder, Deimos Racing (Quite Easy) for, da den med Erik Adielsson i et speed-gør fangede Dominion Beach på målstregen og vandt i 1.13.7.

De indledende afdelinger i de to løb er knald eller fald for deltagerne, og derfor kunne der efter løbene foretages lodtrækning og sporvalg om startpladserne i finalerne, der køres lørdag den 13. maj – dagen før Copenhagen Cup på Lunden.

Hver finale er doteret med 100.000 Euro i førstepræmie.