TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Noter fra JVB – lørdag 30.06

af | 30. jun 2018 | Nyheder

Commit Boom Bay vandt 4-årings Hoppe Grand Prix – Attila vandt Preben Munchs Mindeløb – og hvad skete der ellers på Jydsk Væddeløbsbane. Vi ser på det!

Hvis man ikke var på plads på Jydsk Væddeløbsbane lørdag eftermiddag, så havde man problemer!!

De mange, der forsøgte at følge  løbene fra Jydsk Væddeløbsbane  via PC, mobil eller Ipad havde deres problemer i nogle timer, hvor det nærmest var umuligt at tilgå fast Track-signalet via danskhv.dks hjemmeside.

Det faldt i hak – omsider, men kan kunne godt ønske sig lidt information undervejs!

Commit Boom Bay ligner en klar favorit til Dansk Hoppe Derby efter lørdagens sejr. Hun er hurtig fra start, og kan let tage spids og ingen vil have lyst til at gå til hende undervejs!

Dusty Shadow med Jeppe Juel vinder for tredje gang i træk. Foto Ole Hindby

I næste årgang ser det ud til at Dusty Shadow (Andover Hall) vil blive en af årgangens absolutte spidser.

Den 3-årige hoppe vandt sin tredje sejr i lige så mange forsøg for sin træner Jeppe Juel i Lone Kristensens 70 års Fødselsdagsløb.

Det så ellers ud til at Donttakeiteasy med Rene Kjær skulle kunne holde hele vejen hjem fra spids, men da Kjær bad dem om at yde noget ekstra med små 100 meter fra mål svarede Donttakeiteasy med galop – og det var i hvert fald en sikker andenplads, der forsvandt der.

Dusty Shadow vandt i 1.16.7a/1800 m foran en godt afsluttende Danielle DD (From Above US) med Jeppe Rask i 1.16.8 mens Dorican Lund (Ens Snapshot) med Knud Mønster gik over mål på tredjepladsen med maser af kræfter i behold, også i 1.16.8.

I øvrigt er såvel Dusty Shadow som Donttakeiteasy opdrættet af Niels Jørgen Jensen, Stutteri Shadow.

Dark Dust med Birger Jørgensen. Foto Ole Hindby

Løbsdagen blev indledt med sejr til Peter Jensen-trænede Dark Dust (Credit Winner) med Birger Jørgensen, der vandt let i 1.18.3a/1800 m.

Det var tredje start i karrieren til Dark Dust og første sejr.

Dark Dust, der er helsøster til Verify Dust 1.11.9 – 741.600 kr. kostede som åring 180.000 kroner på Derby-auktionen.

Fyens travsport har ikke just hævdet sig markant rundt om på landets andre baner, men det er der ændret på, og lørdagen bød på to fynske sejre.

Først kunne John Køhler vinde for fjerde gang i træk med Cute Face, der trænes af Jesper Andersen  og siden kunne Birger Jørgensen vinde med Bjarke Christensen-trænede Babe from Above (From Above) i Consolation-løbet til Preben Munchs Mindeløb.

Cute Face med John Køhler vandt let. Foto Ole Hindby

Babe from Above havde ellers ikke været til start i kvalifikationsløbene, men da propositionen gjorde det muligt at heste, der havde været anmeldt til løbet , kunne starte i Consolation, hvsi der var plads, kom Babe from Above til start og hentede førstepræmien på 20.000 kroner ganske let.

Eftermiddagens allerstørste favorit var Thai Highway (Dream Vacation) med Flemming Jensen – parret indfriede da også forventningerne til odds 1,51.

Et par andre storfavoritter, indfriede forventningerne var El Capitan (Maharajah) med Finn M. Lassen og Abild Grand (Axwill) med Michelle Mønster.

El Capitan var i klar føring fra start og ned gennem opløbet, men op mod mod mistede den koncentrationen, og så ud til at være tæt på en galop.

Finn M. Lassen klarede at få El Capitan fejlfrit over målstregen. Foto Ole HIndby

Den klarede sig dog først i mål, men man var ved at tro, at en gentagelse fra sidste start, hvor El Capitain pludselig galoperede som klart førende var på vej.

Abild Grand var spids fra start til mål for Michelle Mønster i montéløb – blev udfordret reelt af Radetzky Lobell med Marianne Mechlenburg, men denne blev afvist og Abild Grand vandt sikkert,

Vinderodds var Abild Grand var 1,94 – for El Capitan 1.69.

Christian Lindhardt mente ikke han havde større chance med den 3-årieg Nashua (Brioni), men han tog fejl.

Nashua sejlede forbi konkurrenterne i opløbet til sejr i 1.17.9a/1800 m til odds 13,14!

Dagens omsætning blev totalt 1.2 mio. kroner – det er 200.000 kroner mere end i fjor, hvor man afviklede 11 løb mod 10 løb i år, men da var nok ikke svensk tilspil som i år.