TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Aalborg noter – Om Stald Challenger 2016

af | 17. sep 2018 | Nyheder

Andelsstalden, Stald Challenger 2016 kom atter i vindercirklen søndag eftermiddag på Racing Arena Aalborg.

Mange glade ejere efter Ce Hindøs sejr i Consolation. Foto Hesselborg Foto

I såvel 2016 som 2017 var det hoppen C D, der tegnede andelsstalden, Stald Challenger 2016, som træner Kaj Jensen tog initiativet til.

I de to sæsoner var C D en af årgangens allerbedste hopper og i fjor vandt hoppen bl.a. Dansk Hoppe Kriterium.

Foreløbig har C D tjent 726.150 kroner i karrieren, og hun er så klart den af de seks Great Challenger-afkom, der indgår i Stald Challenger 2016, der har klaret sig bedst.

I år har det især været Chio Gilbak med 4 sejre og Ce Hindø med tre sejre, der har sørget for at medlemmerne kom på besøg i vindercirklen.

Chio Gilbak kvalificerede sig til start i Dansk Trav Derby ved at vinde den hurtigste Derbyprøve, men sluttede uplaceret i det store løb.

Ce Hindø har inden for de seneste uger vist sin formåen og et foreløbigt højdepunkt kom, da den søndag eftermiddag vandt en meget sikker sejr for Rene Kjær i Aalborg Store Pris Consolation i ny rekord 1.12.7a/1640 m.

Det var tredje sejr siden august måned!

Ce Hindø med Rene Kjær overspeeder Quality Fighter med Jan Dahlgaard og vinder Consolation i 1.12.7a/1640 m. Foto Hesselborg Foto

Det var samtidig årets 10. sejr til Stald Challenger 2016 og i præmier er det løbet op i 250.400 kroner, hvad der placerer stalden på en 16. plads på indtjeningslisten for danske hesteejere i 2018.

I fjor var stalden på en sjetteplads med 470.350 kroner, hvor fem af stalden seks heste var til start tilsammen 40 gange, hvor de sejrede 14 gange.

Stald Challenger 2016, der er opdelt i 30 anparter, men hvor nogle parter er på flere hænder, har i sin levetid kunnet bogføre præmier for i alt 946.750 kroner. Man er altså tæt på at runde millionen.

Det kostede 8.000 kroner + moms at blive medlem af Stald Challenger 2016, og derefter 1.500 kroner + moms pr måned pr. anpart.

-Ved årets udgang udgang ophører projektet, og i første omgang sættes hestene på auktion blandt anpartshaverne, men sælges de ikke her, så kommer de på markedet, fortæller Kaj Jensen til travservice.

-Jeg er i gang med at lave et nyt projekt, men har endnu ikke alle detaljer på plads. Det bliver i hvert fald dyrere at købe sig ind, for de heste, som jeg allerede har klar til projektet, har været noget dyrere end dem, der indgik i Stald Challenger, siger Kaj Jensen.

Blandt de heste, der vil indgå i Kaj Jensens nye andelsstald er bl.a. Forever Ice, der på Aalborg-auktionen blev købt tilbage af sin opdrætter for 65.000 kroner, men som Kaj Jensen sikrede sig bagefter.