TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Norsk unghestestjerne til Danmark

af | 2. jul 2015 | Nyheder

Den 7-årige norske JTs Crown, der var nummer to i såvel Norsk Trav Kriterium som i Norsk Trav Derby, er blevet købt til Danmark og er gået i træning hos Morten Juul i Skive.

JT's Crown med Tom Erik Solberg var nummer to i såvel Kriterium som Dervy Foto Eirik Stenhaug

JT’s Crown med Tom Erik Solberg var nummer to i såvel Kriterium som Derby Foto Eirik Stenhaug

Det er en gammel hesteejer i sporten, Kristian Madsen, der sammen med Frank Kjelde har erhvervet JTs Crown, der har rekord 1.12.1 og har tjent 1.2 million kroner.

JTs Crown  (Buckaroo K) var en af sin årgangs allerbedste heste som 3-, 4- og 5-åring, men de to seneste sæsoner har den ikke kunnet leve op til tidligere tiders store præstationer.

I 2014 startede den således 9 gange med en anden og en tredjeplads som bedste resultat, mens den i år har starter seks gange uden at komme i toto-rækken.

– Vi håber,at kunne få gang i JTs Crown, som jeg tror vil have fordel af at starte på lange distance, siger Frank Kjelde. – Forhåbentlig kan i allerede starte ham i stayerløbet på Mindeløbsdagen på Falster.

Det er Frank Kjelde, der atter har fået Kristian Madsen ind i travsporten igen.

– For mange år siden havde Kristian Madsen heste som Hasse Monarch og Essi Monarch, men har så været ude af sporten, fortæller Frank Kjelde. – Jeg mødte ham tilfældigt en dag, og han gav udtryk for, at han godt ville i gang igen som hesteejer, og nu har vi foreløbig tre heste sammen.

– Tidligere har vi indkøbt den hollandske Aries og for nylig den svenske Youcancallme Al, som vi også købte fra Holland – det kan blive en rigtig spændende hest, slutter Frank Kjelde.

Youcancallme Al starter for første gang på lørdag på Jydsk Væddeløbsbane for sine nye danske ejere, der bruger pseudonymet Vils Bolighus.