TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Norge tog V5-puljen

af | 30. dec 2014 | Nyheder

Ikke uventet kom spillerne på en svær opgave, da Car Center Racetrack ved Nykøbing F tirsdag eftermiddag afvikledes årets sidste danske løbsdag. Norske spillere slog igen til og hentede hele V5-puljen på små 400.000 kroner. Rene Jonassens satte et flot punktum for sæsonen med tre sejre.

Rene Jonassen - sluttede året med tre sejre

Rene Jonassen – sluttede året med tre sejre

I tirsdagens ni løb blev det gennemsnitlige vinderodds på 9,10, og der var kun en enkelt favorit, der indfriede forventningerne, nemlig Vivi Ringhøj (Stand Strong) med Arvid Olsen, der sejrede i V5-spillets 1. afdeling til odds 2,15.

Derefter var mindste odds 10,31 og højeste 16,06 i V5-afdelingerne, og det betød, at kun to rækker havde den rigtige kombination –  og de var begge spillet i Norge. Gevinst 199.739 kroner til hver

Rene Jonassen satte et flot punktum for sæsonen med tre sejre.

Inden for V5 vandt han med Rose Bakkely (Mastery) og med Running on Faith (Chipmate), og så sluttede han året med at snyde storfavoritten Classsic Grand Cru i finalen med outsideren Royal Mastery (Mastery), der endda galoperede fra start og satte 20 meter til.

Det blev dog siden til et løb i andet par udvendigt, og da førende Right Dream K ind i opløbet meldte pas, kunne Jonassen sende Royal Mastery frem indvendigt for en tapper M T Guzzinati med Henrik Thomsen.

Udvendigt havde genopstandne Classic Grand Cru med Steen Juul ellers skaffet sig et overtig op mod mål, men Royal Mastery snød storfavoritten ved at dukke op indvendigt.

Tilspil fra Norge og Sverige giver gode omsætninger, og den samlede omsætning nåede 1.526.997 kroner – en af de højeste omsætninger nogensinde på Falster-banen.