TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Norge hentede de store gevinster

af | 25. aug 2016 | Nyheder

Der blev gode penge i såvel V4 som i V5-spillet på Skive Trav onsdag eftermiddag, da amatøren Per Juul vandt to overraskende sejre.

At Per Juul kunne vinde inden for V5-rammen med Watch me Tycoon (Tycoon Boko) og i V4 med Tonight Muddi (David Raymond) kom bag på mange spillere, og der blev store gevinster i såvel V4 som i V5-spillet.skive-travlogo-300x111

Watch me Tycoon – hvis navn jo ellers lægger op til, at man skal holde øje med den (!) – vandt V5-3 foran næstfavoritten Livi Knowhow med Jeppe Rask til 40 gange pengene.

Watch me Tycoon lå sidst rundt i opløbssvinget, men sluttede forrygende af ude i banen og fangede LIvi Knowhow, der ellers lignede en vinder.

I dette løb var Boulevard med Jeppe Juel storfavorit til 14:10, men den kom til at sidde fast bag trætte konkurrenter i opløbet og sluttede sidst over mål i et tæt felt.

Der var 9 rækker med den rigtige kombination i V5-spillet – blot en af dem var spillet her i Danmark – på en kupon til 216 kroner, der nu gav 28.968 kroner.

En anden vinderkupon var spillet i Sverige, mens Norge tegnede sig for de resterende syv vinderkuponer i V5-spillet!!

I V4-spillet tog norske spillere hele gevinstpuljen!

Der var fire rækker med den rigtige kombination, og de fik hver 69.412 kroner!!

I sidste afdeling var Feniks Volo med Dennis Kristiansen storfavorit, og den var også førende ind i opløbet, men så træt ud.

Den udvendige Tonight Muddi med Per Juul fik tidligt overtaget i opløbet, men blev hårdt angrebet af Speedy Muus med Uffe Gregersen.

Speedy Muus nåede dog ikke forbi Tonight Muddi, der sejrede i 1.16.9/2020 m.

Havde Speedy Muus vundet så var gevinsten for 4 rigtige blevet på 46.229 kroner