NM for travamatørkuske: Mathias Jensen nummer fire.

Mathias Jensen blev bedste danske kusk, da kampen om Nordisk Mesterskab for travamatørkuske blev afgjort på den finske bane, Laval.

Mathias Jensen blev nummer tre i 1. afdeling – havde han været nummer to, var det blevet til en bronzemedalje

Mathias Jensen havde en god udgangsposition efter de to første løb på Vermo-banen, idet han var på en andenplads inden de to finaleløb med 19 points.

Da Mathias Jensen i det første løb på Lahti blev nummer tre, sad han i spids i konkurrencen med 29 points fulgt af norske Glenn Kramer Stenberg med 26 points og svenske Peter Arnqvist med 24 points.

Det blev dog ingen af den trio, der kom øverst på skamlen, idet norske Benedicte Bjørnstad vandt sidste afdeling, og dermed hjemtog hun NM-titlen med 38 points foran landsmanden Glenn Kramer Stenberg med 326 points og Peter Arnberg, Sverige med 36 points.

Mathias Jensen blev nummer syv i finaleløbet og sluttede på en fjerdeplads med 35 points – altså kun et point fra bronze!

De to andre danske deltagere, Martin Andreasen og Mads Petersen sluttede hhv. 7. plads og en 12. plads i den samlede stilling.