TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Niky Flax klar til Svensk Trav Derby

af | 23. aug 2017 | Nyheder

Niky Flax, der er opdrættet af Preben Sørensen og Nils Moreau kvalificerede sig tirsdag aften til start i Svensk Trav Derby ved at blive nummer to i en af de seks Derbyprøver, der blev kørt på Jägersro.

Niky Flax (Love You), der trænes og køres af Johan Untersteiner, var i stand til at tage spids fra spor 4, og var førende til kort før mål, hvor Gareth Boko (Make it Happen) med Conrad Lugauer gik forbi til sejr i 1.13.6a/2640 m.

Niky Flax var træt op mod mål, og det var kun med en meget kort margen, at andenpladsen kom i hus i 1.13.7 foran løbets storfavorit, Deimos Racing med Erik Adielsson.

Niky Flax fik 100.000 SEK for andenpladsen, og den har nu indløbet 455.726 SEK.

Gareth Boko har nedkæmpet 4 Niky Flax, der akkurat holder andenpladsen

For Johan Untersteiner blev derbyprøverne en jubel-forestilling.

Det lykkedes nemlig Johan Untersteiner at kvalificere i alt tre heste til start i Svensk Trav Derby.

Udover Niky Flax er det Cyber Lane (Raja Mirchi) og J H Mannerheim (From Above.)

Cyber Lane udkæmpede en herlig duel med Global Trustworthy (Muscle Hill med Jorma Kontio ned gennem opløbet.

Cyber Lane ville ikke lade konkurrenten komme forbi og vandt med en halv længde i 1.13.5a/2640 m efter at have afsluttet de sidste 500 meter bedre end 1.07!

Endvidere vandt Johan Untersteiner med Derbyprøverne største overraskelse J H Mannerheim (From Above), som han sendte frem indvendnigt nedad sidste langside og fik hullet som på bestilling på opløbshjørnet.

J H Mannerheim sejrede sikkert i 1.12.9a/2640 m til odds 27,50. På andenpladsen endnu en Untersteiner, nemlig Peter med Sobel Conway, der akkurat nåede målstregen foran Destiny AM med Ôrjan Kihlström.

I denne prøve fik de to favoritter Disco Valente med Ulf Ohlsson og D’artagnan Sisu med Matthias Djuse kørt livet af sig og de sluttede begge uplaceret.

Derbyprøvernes mest suveræne vinder af Rajesh Face (Raja Mirchi) med Lutfi Kolgjini, der en overgang var op mod 40 meter foran feltet. Rajesh Face ville fremad og Kolgjini lod den derfor løbe. Den var sikkert i 1.12.8a/2640 m – Uppohoppa (Triton Sund) med Pasi Aikio blev nummer to i 1.13.3.

Andre vindere sikre vindere var Policy of Truth i 1.13.4 og Monark Newmen (Orlando Vici) med Fredrik Persson i 1.13.6.

Efter Derbyprøverne blev der foretaget lodtrækning og sporvalg til Svensk Trav Derby 2017 og feltet ser således ud: