TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Nikolaj overraskede

af | 28. aug 2015 | Nyheder

Der blev gode penge i fredagens V5-spil, da Nikolaj Andersen vandt 5. afdeling med 31-oddseren Bourbon Newport. Kun fem kuponer havde den rigtige kombination – og de tre af dem var danske.

Bourbon Newport med Nicolaj Andersen sørger for en V5-gevinst på 61.036 kroner. Foto Martin Timm Holmstav

Bourbon Newport med Nicolaj Andersen sørger for en V5-gevinst på 61.036 kroner. Foto Martin Timm Holmstav

 

Hvis man standser løbsvideoen ved staldene, og ser hvor Nicolaj Andersen ligger henne i feltet, så er det svært at tro på, at han skal kunne vinde løbet.

Med lidt mere end 500 meter tilbage ligger Nicolaj Andersen i tredje par indvendigt i et ret tæt pakket felt.

Men med 400 meter tilbage, blev der pludselig plads til at Nicolaj kunne trække ud i banen og sende Bourbon Newport (Toss Out) frem i angreb.

Og den chance var han ikke sen til at udnytte!

Rundt i opløbssvinget var Dekadent K med Steen Juul førende, men angrebet af Ravage med Kasper K. Andersen og ude i tredje spor kom nu løbets favorit, Cadabra Transs R med Marcus Lindgren frem.

Med de blev alle snydt af Bourbon Newport med Nicolaj Andersen, der sluttede fint af og sejrede sikkert i 1.15.4a/2000 m foran Cadabra Newport i 1.15.5, mens Tornado T med Christian Lindhardt, virkelig svarede til sit navn og sluttede af som en hel tornada til tredjepladsen i 1.15.7.

Bourbon Newport gav 31,62 i vinderodds og i V5-spillet var der kun fem af de 54 systemer, der levede efter 4, afdeling, der havde kryds ved Bourbon Newport.

De fik hver 61.036 kroner.

Tre af kuponerne var spillet her i Danmark til hhv. 294 kr., 432 kr. og 1.440 kr. mens de to sidste vinderkuponer var spillet i Norge.