TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

  More than Enough over millionen

af | 25. okt 2014 | Nyheder

9-årige More Than Enough har vel aldrig været bedre end i år, og denne lørdag eftermiddag vandt den en meget sikker sejr i Sølvdivisionen på Jägersro –  en sejr, der bragte dens samlede indtjening i karrieren op over 1 million danske kroner!

More than Enough med Jeppe Juel vinder Sølvdivisionen sikkert . men gav 35 gange pengene som vinder! Kanal 75.

More than Enough med Jeppe Juel vinder Sølvdivisionen sikkert . men gav 35 gange pengene som vinder! Kanal 75.

Spillerne havde ikke den store tiltro til More Than Enough (Coktail Jet) med Jeppe Juel i sulkyen. 35.44 var vinderodds var den gamle kæmpe der i år har vi hidtil bedste sæson.

– Haner i topform for øjeblikket, og sejren var egentlig ikke overraskende for mig, Når han har den form som han har nu, er der ikke mange i klassen, der matcher ham, sagde Jeppe Juel.

Løbets storfavorit, Västerbointhenews med Peter Ingves og Eketorpets Tess med Peter Untersteiner banede vejen for More than Enough ved at kæmpe hårdt om føringen undervejs i et hårdt tempo.

1.07.5/500 m og 1.10.5/1000 m – det skulle hævne sig.

Og det gjorde det.,

Jeppe Juel havde det store smil fremme efter sejren med More than Enough. Kanal 75

Jeppe Juel havde det store smil fremme efter sejren med More than Enough. Kanal 75

– Allerede i sidste sving troede jeg på sejr – jeg havde fortsat en frisk hest, sagde Jeppe Juel, der slet ikke havde været med i det hårde udgangstempo.

More than Enough speedede let og elegant fra konkurrenterne ned gennem opløbet og sejrede i 1.13.1a/2140 m.

Løbets anden danske deltager Scirocco Sisa med Steen Juul sad bag More Than Enough undervejs, og sluttede pænt af til en sjetteplads i 1.13.5 – der var dog ikke meget, der skilte fra fjerde – til sjetteplads.

More Than Enough fik 125.000 SEK i førstepræmie og efter UETs kurs er det 103.312 danske kroner, og dermed rundede More Than Enough millionen i indkørte præmie.

Efter vor beregning skulle den nu have tjent 1.001.533 kroner!