TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Moni Viking fangede storfavoritten

af | Nyheder

Mange havde sikkert set V75-spillets allerstørste favorit, Hail Mary hjemme som vinder i Åby Stora Pris blot 150 meter fra mål, men så dukkede Moni Viking op ude i banen – og den kom stærkt.

Målfoto fra Åby Stora Pris

Hail Mary med Ôrjan Kihlström fik lov til at bestemme tempoet undervejs i millionløbet, Åby Stora Pris.

1.13.5/1000 m og 1.13.2/2000 m – der skete ikke meget fremme i spids.

Men midt i feltet fik Magnus A. Djuse bag Brother Bill lokket Gabriele Gelormini bag danskejede Kennedy til at forlade tredje par udvendigt med en omgang tilbage.

Kennedy stred sig fremad og nåede op udvendigt for Hail Mary rundt i sidste sving – men så var det slut med kræfterne på Kennedy.

Hail Mary sad i spids med en længde ind i opløbet og så ud til at skulle gå mod den ventede sejr.

Men pludselig dukkede Moni Viking med Björn Goop op helt ude i banen og den nærmest fløj frem til sejr i 1.12.5a/3140 m – 2 længder foran Hail Mary, der akkurat holdt andenpladsen foran Oracle Tile med Kristian Malmin og Best Ofdream Trio med Kim Eriksson – alle i 1.12.6 – Kennedy sluttede på en ottendeplads, der gav 25.000 SEK i præmie.

Moni Viking med Björn Goop. Foto Kanal 75

Der var 1.5 millioner i præmie til Maharajah-sønnen, Moni Viking, der vandt Åby Stora Pris for anden gang.

Moni Viking var ikke særlig hårdt betroet – kun afkrydset på 5% i V75, hvor gevinsten for 7 rigtige blev 1.463.950 kroner. Vinderodds var 16.22.

For Bjørn Goop var det en meget emotionel sejr – den 13. august er nemlig hans nyligt afdøde fader, Olle Goops fødselsdag.