TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Mona Zaremba: Bvlgary Peak er en stjerne

af | 28. aug 2017 | Nyheder

Mona Zaremba, der ejer Derbyvinderen Bvlgary Peak, havde det fint med at Jokeren solede sig i Vindercirklen efter sejren. Hun glæder sig ov

Mona Zaremba sammen med Peter Stenå – og Alpha Peak Photo: Burt Seeger / US Photo.

Lejemålet af Bvlgari Peak er Danmarks mest omtalte af sin slags i den tid jeg har været involveret i travsporten, og det er vel også første gang at en lejet hest, vinder travsportens fineste løb, Dansk Trav Derby.

Og så var Bvlgari Peak ikke den eneste lejede Derby-deltager, idet Babymoney også falder ind i den kategori.

Mange hesteejere drømmer om at vinde Derbyet, og mange har forsøgt i utallige år.

Men den slags drømme har Mona Zaremba, der har været med i travsporten i snart 30 år, aldrig haft.

-Nej, det har jeg aldrig tænkt på som et mål. Bare det at mine heste kan være med i løb og klare sig godt, det er et mål i sig selv for mig, men det er da skønt at Bvlgari Peak har udviklet sig til at være en stjernetraver, siger Mona Zaremba.

-Da jeg købte Bvlgari Peak på åringsauktionen i 2014 var det udelukkende fordi han havde Ready Cash som fader, siger Mona Zaremba videre.

-Jeg havde set flere løb med Ready Cash, og syntes den havde en fantastisk udstråling, og jeg var derfor meget glad, da det lykkedes mig at få sidste bud på Bvlgari Peak.

Forskellige omstændigheder gjorde, at Mona Zaremba i slutningen af 2016 valgte at udleje flere af sine heste, og to af dem blev lejet af Stald Jokeren, nemlig Bvlgari Peak og Chock Nock.

-Det er klart at det stort – også for mig at have en Derbyvinder, og forhåbentlig kan Jokeren og Bvlgari Peak give en masse positiv omtale for travsporten. Meget mere end jeg ville kunne, hvis jeg havde stået som ejer i går. Jeg har det virkelig ret fint med, at det ikke var mig, der var i vindercirklen efter Derbysejren, og jeg glæder mig utroligt meget på vegne af såvel opdrætteren Peter Stenå som træneren og kusken Steen Juul, siger Mona Zaremba.

-Stald Jokerens lejemål med de to heste løbet til udgangen af i år, så i december vil jeg i samråd med Peter Stenå og Steen Juul tage stilling til, hvad der skal ske med såvel Bvlgari Peak som Chock Nock, slutter Mona Zaremba.