TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Mon ikke Bent Koch er lidt stolt?

af | 5. feb 2017 | Nyheder

Opdrætteren og løbsdommeren Bent Koch er sikkert lidt stolt i denne tid efter nyheden om, at et afkom efter hans amerikanske hoppe, Chynatown er blevet solgt til selveste Pierre Pilarski, også kendt som ejeren af Bold Eagle.

Pierre Pilarski har netop erhvervet den 5-årige svenske Ceasar Sisu, der er efter Cantab Hall – Chynatown v. Muscle Yankee –  og det er meningen, at den fremover skal trænes af Bold Eagles træner, Sebastian Guarato.

Ceasar Sisu vandt i fjor bl.a. en svensk Derbyprøve og var nummer fire i Breeders Crown – han tjente 878.000 SEK og har i alt tjent 1.027.500 SEK og sat rekord 1.12.2 – han var i træning hos Timo Nurmis

Bent Koch med en af sine fire følhopper. Foto privat

Bent Koch med en af sine fire følhopper. Foto privat

Bent Koch erhvervede Chynatown i 2013 på en internetauktion i Sverige, hvor hun var i fol ved Dream Vacation.

Det kom der et hingstføl ud af, Captain Cook, der er blevet solgt til Billund Travs tidligere formand, Thomas Peter Thøgersen og er i træning hos Søren Johansson i Billund, hvor den viser meget fine takter, men ejeren har ikke ønsket den til start endnu,

Hidtil har Chynatown blot fået de to afkom, Ceasar Sisu og Captain Cook her i Europa, siden hun i 2011 blev købt på en auktion i USA for 20.000 dollars.

I år er Chynatown i fol ved ENS Snapshot og skal fole den 21. maj. Hendes næste partner bliver enten Pine Chip eller Dream Vacation,

Ustartede Chynatown var heller ikke flink til at komme i fol i USA, idet hun fra 2003 og frem til og med 2011 blot fik fem føl.

Bedst af disse har en helbroder til Captain Cook ved navn Sam Spade været med vinderrekord 1.10.0, 5 sejre og 392.955 dollars.