TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Mød Bornholmerhesten!

af | 31. mar 2023 | Nyheder

For alle der drømmer om at blive hesteejer, lancerer Bornholms Travselskab nu muligheden!

Pressemeddelelse fra Bornholms Brand Park:

Muligheden byder sig til gennem konceptet Bornholmerhesten, legemliggjort af den gode hoppe med det mundrette navn: Godis La Marc.

Bornholmerhesten er udsprunget af projektet Share-a-horse og er genvejen til at blive hesteejer i en traditionsrig verden af sport og spænding. Share-a-horse udbydes som andelsprojekter i væddeløbsheste og giver andelejerne en ide om hvad det vil sige at være hesteejer. Konceptet indebærer, at andelsejerne sammen bærer den økonomiske forpligtigelse med andre.

Det daglige arbejde i stalden varetages af en professionel trav- eller galoptræner, og andelsejerne vil løbende blive informeret omkring hestens daglige træning, kommende løb og andre arrangementer.

Samtidig vil der via en app blive opdateret fra stalden med anekdoter og meget andet af alt det der sætter kolorit på det at være hesteejer i en sportsverden.

For en travhest er en sportshest, men det er stadig en hest med mule og fodring og sejre og måske en enkelt dag med regnvejr.

Bornholmerhesten Godis La Marc er ganske enkelt en mulighed for at være med helt tæt på – fra stald til vindercirkel. 

Hun er en Svensk brun hoppe på 5 år og føl af Sugary La Marc.

Godis La Marc bliver trænet af John Gommans. John har vundet det bornholmske trænerchampionat de sidste to sæsoner, og gjort dette med rigtigt flotte tal.

John er en rutineret herre og i 2022 vandt han sin sejr nummer 250 på Bornholms Brand Park’s bane.

Alt det praktiske. Med Bornholmerhesten bliver man hesteejer i 8 måneder. Således får man optakten med og hele sæsonen og masser af tid til at lægge vejen forbi travbanen og se sin travhest helt tæt på.

Det koster et indskud på 1000 kroner – og det er det!

Bornholmerhesten præsenteres i morgen fra kl. 11-12 på Bornholms Brand Park

Læs mere på www.shareahorse.dk

Bornholms Travselskab, april 2023