TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Mod årgangens top

af | 11. jun 2014 | Nyheder

I år har træner Kaj Jensen virkelig fået sat skik på Take it All Easy, der onsdag eftermiddag vandt sin tredje sejr i træk og fjerde i år i seks starter.

Take it All Easy - som plag inden Derbyauktionen

Take it All Easy – som plag inden Derbyauktionen

I fjor så det ud til at Tequila D skulle være Kaj Jensens bedste kort blandt derbyhestene, men i år har den elegante Take it All Easy for alvor rullet sig ud.

Efter onsdagens løb på NKI Racing Arena har Take it All Easy nu vundet sine tre sidste starter og i seks starter i år er det blevet til fire sejre.

Onsdagens sejr med Rene Kjær i sulkyen blev vundet på besnærende vis.

Fra 20 meter tillæg havnede Take it All Easy i dødens, men med 600 meter bad Rene Kjær den store vallak om et ekstra gear, og Take it All Easy forsvandt let fra konkurrenterne.

Ene forsøgte Tinkelbel med Birger Jørgensen at følge med, men i opløbssvinget galoperede den, og herefter var Take it All Easy alene på banen. Take it All Easy sejrede let i 1.15.2/2020 m volte

Take it All Easy er opdrættet af Bo Jondahl og er efter Quite Easy og Petra Palema.

Petra Palema var en meget fin væddeløber, der satte rekord 1.14.1 og tjente 2.1 mio SEK.

Take it All Easy blev solgt på Derbyauktionen for 85.000 kroner til Kolin Stable og Lindhardt Jensen, og frem til i år, så den pris ud til at have været i overkanten.

Nu har Take it All Easy fundet melodien, og fortsættelsen bliver interessant.

En anden hest, der har fundet melodien i år, er Safari K (ENS Snapshot), der med Bent Svendsen i sulkyen vandt sin 5. sejr i 8 starter i denne sæson. Herudover har den to andenpladser, så kun i en enkelt start er den vendt tilbage uden en topplacering til stalden hos Jan Friis.

Bent Svendsen vandt endnu en sejr – det var med Arne Normann-trænede Provst Meyer (Gills Victory), der stred sig tappert forbi længe førende Pina Colada med Christian Lindhardt.

I 6. løb var der dramatik efter 600 meters kørsel, da der blev temposænkning. Det medførte at Sabrina Trøjborg med Kenneth Andersen styrtede og måtte udgå af gyldig start.

Omstarten vandtes af Tinus Moseby (The Liquidator)  med Knud Mønster, der ikke var helt uden skyld i Sabrina Trøjborgs styrt. Mønster fik en bøde på 400 kroner for uforsigtig kørsel.