TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Michael Larsen bag chocksejr

af | 15. jun 2014 | Nyheder

Danske Michael Larsen, der har arbejdet i tysk travsport de seneste 20 år, stod for en vaskeægte sensation, da han søndag eftermiddag vandt storløbet Bild Hamburg Pokal på Bahrenfeld-banen  med 30.000 Euro i samlet præmiesum med Banks i 1.09.9a/1680 m – ny banerekord og tysk rekord for 5-årige heste.

Michael Larsen blev laurbærkranset efter rekordløbet

Michael Larsen blev laurbærkranset efter rekordløbet

Selv om Banks (Abano AS) var ubesejret på Bahrenfeld-banen, så var der lagt op til et opgør mellem svenske I Won’t Dance og hollandske Aida Boko.

Men de fik aldrig nogen mulighed for at komme til fadet.

Fra spor 5 skød Banks som en pil til spids og åbnede i 1.08.8 og fortsatte i toptempo forbi 1000 meter mærket i 1.10.5.

Politiken med Morten Friis var med fra spor et og lå længe på en tredjeplads – i ryg på I Won’t Dance, der lå på andenpladsen.

Havde man troet, at det hårde udgangstempo havde tappet Banks, så måtte man tro om, for i stedet for at slække tempoet, kunne Michael Larsen tilmed få Banks til at øge tempoet i løbets sidste fase, og ingen var i nærheden af Banks, der vandt i ny banerekord 1.09.9 – den gamle rekord var 1.11.6, så det var en forbedring, der ville noget.

Samtidig var det første gang i Tyskland, at et løb vindes under 1.10.0

– Puha – det gik stærkt, men hvor stærkt var jeg egentlig  ikke klar over, sagde Michael Larsen efter løbet. – Vi havde taget alt af Banks i dag – sko og gamacher – så det måtte briste eller bære.

– Og det gik heldigvis godt – uha det er stort det her, sagde Michael Larsen.

I Won’t Dance tog andenpladsen to længder bag Banks – derefter fulgte Aida Boko, der akkurat fangede Politiken i kampen om tredjepladsen.

Politiken fik 2.500 Euro i præmie for fjerdepladsen.