TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Mesterskabstid

af | 16. okt 2016 | Nyheder

Man må væbne sig med tålmodighed på Lunden søndag eftermiddag for dagens absolutte clou – Mesterskab for Danmark – køres som 10. og næstsidste løb.

Sådan så det ud, da Montgomery Hill med Jeppe Rask i fjor vandt Mesterskab for Damnmark Martin Timm Holmstav

Sådan så det ud, da Montgomery Hill med Jeppe Rask i fjor vandt Mesterskab for Danmark. Foto: Martin Timm Holmstav

Selv om der “kun” er syv heste bag startvognen ligner løbet en sportslig lækkerbidsken, der i sidste ende vil blive belønnet med 100.000 kr.

2015-vinderen Montgomery Hill er efterhånden blevet 12 år, men han vandt lodtrækningen og har trukket indersporet bag bilen, så mon ikke Flemming Jensen fyrer fra start for at forsvare spidsen?

Umiddelbart tager hverken Stand and Deliver, Nok’en Frækkert eller Obi-Wan en længde på ham udvendig fra, men det kan blive en hård spidskørsel og det kan heste som Takethem eller Repay Merci måske profitere af.

Spændende skal det i hvert fald blive at se hvordan det går i dette løb, der udelukkende er forbeholdt danske heste.

2- og 3-årsløb
Et rent 2-års- og 3-årsløb er der også blevet plads til på programmet og vanen tro er det småt med heste i den slags løb – bare seks heste kommer i hvert af dem.

Babyerne indleder i 1. løb og her kommer Come on Hugo som favorit for Bent Svendsen sammen med Dats Caballo fra Tomas Malmqvists træningskvarter.

Sidstnævnte har sejret i 1.17,6/1640 meter volte i sin debut, men Svendsen holder sin Dream Vacation-søn højt.

DTC’s 3-års serie ligner en åben affære, hvor alle seks har en reel chance, men spændende bliver det at se om ubesejrede Basta (Ens Snapshot) også er det efter løbet.

Indersporet kan måske give lidt grus i maskineriet, men Jeppe Juel plejer at være mand for at løse den slags problemer i sulkyen.

Løbene køres søndag eftermiddag fra kl. 13.15 til ca. 16.45 og baneprogrammet kan downloades her: Baneprogram