TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Meget åbent i ATAK’s

af | 28. dec 2016 | Nyheder

Når Jydsk Væddeløbsbane i Århus kalder til væddeløb i eftermiddag gælder det som hovedbegivenhed ATAK’s Amatørserie finale med 10.000 kr. til vinderen.

JVB

Og det er et åbent af slagsen, der samtidig er sidste afdeling i V4-spillet, hvor vi mener ingen af de 12 startende kan udelukkes chance.

Programmet har vindertippet Ali Star efter sin sejr sidst, men noget sikkert kort er Ogham-sønnen bestemt ikke.

Det er foreløbig hans eneste sejr i 20 starter og måske kan distancen også vise sig at være i overkanten – hans starter plejer kun at gå over 1800 meter og så er der lige det med stabiliteten….

Nej, det kan sagtens blive Ali Star, men nogen ugarderet er han bestemt ikke og vi tilråder så mange garderinger der overhovedet er råd til.

Skal man finde en ugarderet i såvel V4- som V5-spillet med de store nordiske puljer kan det måske handle om Nobody’s Avenue i V5-4 og V4-2 for hun har vundet sine sidst to starter på overbevisende facon og har forud til heste som Boulevard og Una Cæsar, der sammen med Roselin Svimmel nok bliver de værste imod.

Årets hest?

Samme Roselin Svimmel har lidt andet på højkant for med en sejr kan hun fravriste Peter Elmegård den føring han har inden løbene denne gang.

Han starter iøvrigt også selv i ATAK’s Amatørserie finalen fra toptillæg 40 meter og har bestemt også muligheder og lige nu fører han med en sejr, men færre andenpladser end Roselin Svimmel.

Ingen championatsfeber

I Århus er alle championatstitler afgjort og således vinder Birger Jørgensen hos trænerne, Kenneth Andersen hos jockeyerne, Kim Madsen hos amatørerne og Maiken Døes Hald hos montérytterne.

Løbene køres fra kl. 15.15 og forventes at være afsluttet kl. ca. 17.43.

Download baneprogrammet her: Baneprogram