TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Max Brogård – igen

af | Nyheder

Der er ingen tvivl om, hvem der er Bornholms bedste travhest for øjeblikket! Det er Max Brogård, der søndag eftermiddag kunne vinde øens største travløb for andet år i træk.feltBornholm2014

Selv om Max Brogård med Frank Mikkelsen ikke som ventet kunne tage spids fra start, så var han alligevel forholdsvis hurtigt i spids, og herefter var det spil til et mål.

Lamott med Stefan Lind-Holm forsøgte et angreb rundt i opløbssvinget, men den normalt så travsikre hest galoperede og efterlod Max Brogård alene i spidsen.

– Det blev lettere end jeg troede, sagde Frank Mikkelsen bagefter- Max Brogråd er faktisk ikke lige så fin som han var, da han vandt i fjor, men han var alligevel god nok til at kunne vinde i dag.

– I foråret fik han en skade ude i folden på et bagben, og skaden har medført, at han endnu ikke er kommet tilbage på fuld styrke, men det var så heller ikke nødvendig i dag.

Max Brogård - uden sulky, men laurbærkranset og med æresdækken

Max Brogård – uden sulky, men laurbærkranset og med æresdækken

Max Brogård er en meget speciel hest – i løb er han stabl for Frank Mikkelsen, men det med ærespræmier og vindercirkel er ikke lige Max Brogård.

Derfor bliver sulkyen hurtigt spændt fra inden Max Brogård kan komme til hyldesten i Vindercirklen.

Max Brogård ejes af Lene og Egon Jensen, og til forskel fra i fjor var ægteparret til stede på Bornholms Brand Park til Bornholmsmesterskabet.

– Men jeg turde slet ikke se løbet, indrømmede Egon Jensen, der nu oplevede at have en Bornholmsmester for anden gang.

– Det er stort – det største jeg har været med til inden for travsporten, sagde han.

Max Brogård, der er opdrættet af Henning Olesen, Stutteri Brogård, blev solgt til Bornholm for tre år siden.

Det var ikke mindst fordi den i Baltistic har samme moder som øens Travkonge, Hector Brogård, der har vundet Bornholmsmesterskabet i 2009, 2010 og 2012.

Det er da lidt utroligt at en følhoppe i Nordjylland, Baltistic kan have vinderen i Bornholmsmesterskabet foreløbig fem gange – heraf de seneste tre år i træk!!

I år er endnu af Baltistics sønner, Sunday Brogård blevet solgt til Bornholm, hvor den trænes af Stefan Lind-Holm, og efter en god indledning på sæsonen med fire sejre, er den blevet ret ustabil.

Men historien – med de to storebrødre –  taler jo for en god karriere på Bornholm for Sunday Brogård.