TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Maven satte banerekord i sæsondebut

af | 5. maj 2014 | Nyheder

I nat sæsondebuterede Maven (Glidemaster) på Miami Valley og den femårige hoppe, der trænes af Jonas Czernyson, vandt Miami Valley Distaff Grand Circuit Stakes Mares ($60.000) på 1.10,6/1.609 meter. maven107

Yannick Gingras og Maven indledte uden ryg i andet spor, men med en kilometer til mål kunne de overtage spidsen fra Rockin With Dewey, der havde åbnet med en første kvartmile på 1.07,1 på Miami Valleys 1000-meter bane.

Velanbragt i føring kunne Yannick Gingras dæmpe tempoet. Halvmilen blev passeret på 1.10,3 og trekvartmilen efter 1.11,3. Med 300 meter til mål trak Maven fra og vandt med næsten tre længder. Den sidste kvartmile blev afviklet i 1.08,7-fart.

Efter løbet sagde Jonas Czernyson ifølge Travronden, at det nu måske bliver endnu et løb på Meadowlands for Maven inden hun starter i Elitloppet.

I USA løber Maven på lasix, som ikke er tilladt i Sverige, men Maven har angiveligt også løbet uden lasix, uden at det gav problemer, så vi kan sikkert glæde os til at se hende i Elitloppet.