TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Marion Marauder blev Triple Crown-vinder

af | 10. okt 2016 | Nyheder

I et tæt opløb nåede Marion Marauder med Scott Zeron akkurat målstregen først i The Kentucky Futurity, og blev således travsportens 9. Triple Crown-vinder.

Den vinder ikke med meget, men den vinder!

I The Hambletonian Stake vandt Marion Marauder med en mulespids.

I Yonkers Trot vandt den med en halv længde og nu vandt den The Kentucky Futurity med en mulespids.

I et meget tæt opløb nåede Marion Marauder med Scott Zeron akkurat målstregen først foran Southwind Frank med Yannick Gingras og Bar Hopping med Tim Tetrick.

Trioen har i øvrigt alle Muscle Hill som fader!

-Ind i opløbet var jeg ret sikker på, at vi nok skulle vinde løbet, sagde Scott Zeron. -Det så måske ikke sådan ud, men jeg ved, at Marion Marauder kan speede, og jeg havde gemt hans speed længst mulig.

– Ja, og ved målpassage var jeg også ret sikker på, at vi havde fanget Southwind Frank, sagde den 27-årige canadiske kusk, der har fået sit store gennembrud i år.

-Jeg havde ingen egentlig taktik klar før starten. Det er uvant at starte i et felt med 12 heste og endvidere have startspor 12, så jeg håbede det bedste. Jeg fik ryg på Tim Tetrick med Bar Hopping, og holdt mig der indtil lige bane i opløbet, sagde Scott Zeron.

Vindertiden for Marion Marauder blev 1.10.0.

Der var 215.500 dollars i førstepræmie og dermed har Marion Marauder tjent 1.473.282 dollars i 13 starter. 10 gange har vundet.