TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Marginalerne var ikke med

af | 27. jul 2016 | Nyheder

Åberg-aftenen indledtes fint – set ud fra et dansk synspunkt med sejr til Current Affair. Men derefter var marginalerne ikke med de danske heste og kuske.

Med lidt stød kunne det – udover sejren til Current Affair – let være blevet til to-tre danske sejre i aftes på Jägersro.

Thunder Peak må se Reckless gå forbi sig i stayerløbet

Thunder Peak må se Reckless gå forbi sig i stayerløbet. Tredjeplads til Alfas da Vinci.

Steen Juul-trænede Thunder Peak med Thomas Uhrberg var ved at have grebet i stayerløbet, og var foran til kort før mål, hvor udvendige Reckless med Bjørn Goop nåede forbi til sejr.

Nordisk Vabenes Thunder Peak noteredes for flotte 1.13.7/3160 m og fik 125.000 kroner i i andenpræmie.

Ja, måske kunne Steen Juul have vundet løbet med Stakl 3Vs Lord Flax, der imidlertid galoperede stort fra start. Den gik fornem bagefter – private stopure havde 1.13/3000 m på den – Lord Flax sluttede uplaceret i 1.14.7/3140 m.

Bedre gik det for Skive-hesten Moon Dancer med Morten Friis, der besatte en fjerdeplads i 1.14.4/3140 m – præmie 18.500 kroner

Jeppe Juel kunne med lidt held i sprøjten have vundet to løb.

Triton Neergård fik først meget sent fri og nåede derfor kun en fjerdeplads

Triton Neergård fik først meget sent fri og nåede derfor kun en fjerdeplads

Han fik først meget sent fri i opløbet med Triton Neergård, og en fjerdeplads var med løbsudviklingen det optimale. 1.13.4a/2140 m og 9.100 kroner i præmie.

I 12. løb sad Jeppe Juel bom fast med Gigant Slugger i ryg på Shadow Woodland med Ulf Ohlsson, der vandt løbet, da den kunne tage spids fra start.

Peter Jensen-trænede Gigant Slugger gik over mål med kræfter i behold i 1.10.6a/1609 m  på en fjerdeplads  – præmie 13.500 krone. Shadow Woodland vandt i 1.10.4.

Gigant Slugger var nærmest ved at løbe op over Shadow Woodland ved målpassage

Gigant Slugger var nærmest ved at løbe op over Shadow Woodland ved målpassage.

En der havde frit løb i opløbet, var den fynske anpartshest, Armani S med Preben Kjærsgaard, der sluttede meget fint af til en tredjeplads i 1.13.4a/2140 m – præmie 17.500 kroner.

Derimod havde de to derbyheste, Aron the Baron med Birger Jørgensen og Apollo Damgaard med Axel Jacobsen blot på i et 4-årsløb, der vandtes af Tango Negro med Bjørn Goop i 1.11.1.

Aron the Baron besatte fjerdepladsen i 1.11.9 og fik 26.500 kroner i præmie. Den fik dog også et startforbud frem til og med den 5. august, idet dommerkomiteen ikke syntes den travede frit.

Apollo Damgård blev nummer fem i 1.12.1 og det gav 17.000 kroner i præmie.

Blot seks heste var til start, men Bo Westergaards norske derbyhåb, Photo Lavec med Per Oleg Midtfjeld var hurtigt ude af løbet ved galop.

I hovedløbet, Åbergs Memorial sluttede Tycoon Conway Hall med Steen Juul lige uden for præmierækken i 1.09.4a/1609 m – hvad der er den hidtil hurtigste notering af nogen danskregistreret traver.

Tycoon Conway Hall var på sjettepladsen ikke langt efter Prpulsion over mål . og en femteplads var ikke langt væk.

Tycoon Conway Hall var på sjettepladsen ikke langt efter Propulsion over mål . og en femteplads var ikke langt væk.

Obi-Wan er dog fortsat indehaver af Danmarksrekorden med 1.09.9 sat ved sejr i mile-banen Tingsryd i 2013.

Siden har Obi-Wan forbedret sin egen rekord til 1.09.7, og det var indtil i aftes, det hurtigste en danskregistreret trav er har præsteret