TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Mange danske starter på Jägersro

af | 12. jan 2019 | Nyheder

Propositionerne til løbene på Jägersro’s V75-dag i eftermiddag har tilsyneladende passet fint ind i planerne for mange danske hesteejere og trænere, hvor næsten snes heste er startmeldte.

Steen Juul er den træner, der har flest heste med til banen i Malmø, nemlig fem og heriboandt er favoritten i Gulddivisionen, 3 Turno di Azzurra, der skal køres af Jorma Kontio.

Turno di Azzurra, der nyligt er solgt til en finsk hesteejer, er pt spillet på 34% og er favorit fulgt af 7 Dante Boko på 22 % og en anden italiensk tophest, 4 Timone Ek på 21%. Timone Ek, der i 2017, vandt Lotteri-løbet i Napoli, starter for første gang for Jerry Riordan.

Steen Juul kører selv 5 Takethem, der er spillet på 10%.

I 5. afdeling er såvel 1 Tootsie Brodda med Kenneth Andersen på 22% som 7 Cody med Rene Jonassen på 13% blandt favoritterne.

Til gengæld har de svenske spillere ikke den store tiltro til 3 Apapmand med Anders F. Jensen, der starter i 6. afdeling.

Parret, der imponerede stort ved sejren på Lunden den 30. december, hvor bl.a. Takethem var chanceløs, er blot afkrydset på 2%!!!

Også uden for V75 er der danske heste til start,

I det indledende montéløb har 9 Wonderboy med Nicole Marsing en pæn chance.

Baneprogrammet til Jägersro kan downloades på dette link – klik her