TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Mads Hvid flytter til Stockholm

af | 24. sep 2016 | Nyheder

Den danske jockey. Mads Hvid Nielsen, der netop har modtaget Stig H. Johanssons stipendiat, har sagt sin stilling hos Tomas Malmqvist op for at flytte til Stockholm.

I løbet af november måned flytter Mads Hvid Nielsen til Stockholm.

-Jeg har sagt op hos Tomas Malmqvist og stopper ved udgangen af oktober – derefter flytter jeg sammen med min kæreste til Stockholm, fortæller Mads Hvid Nielsen til travservice.

Mads Hviid Nielsen Arkivfoto Kanal 75

Mads Hviid Nielsen Arkivfoto Kanal 75

-Endnu har hverken min kæreste eller jeg fundet et job i Stockholm, men vi håber da på, at det er muligt for os at finde noget.

-Når vi har besluttet os til at flytte til Stockholm er det forbi min kæreste kommer derfra, og hun har i flere år arbejdet på Jägersro – netop nu hos Joakim Løvgren, og hun vil gerne tilbage til familien, siger Mads Hvid Nielsen videre.

-Jeg er udmærket klar over, at det kan blive svært for mig at finde en stilling som hos Tomas Malmqvist, hvor jeg har fået mange køreture, men det må jeg tage med.

-Nu glæder jeg mig også til at gennemgå det uddannelsesforløb, der følger med Stig H. -stipendiatet, og på sigt  er det mit mål at etablere mig som egen træner, men det har ingen hast. Jeg er jo kun 23 år gammel, siger Mads Hvid Nielsen.