TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Luxus-problem løst i Aalborg

af | 8. sep 2014 | Nyheder

Da NKI Racing Arena i samarbejde med Dubois-hingste udskrev et Auktionsløb for de åringer, der var blevet solgt på auktionen i fjor, blev propositionen offentliggjort med en præmiesum på 145.000 kroner ved 4 startende heste!

Interessen for at være med i Auktionsløbet har imidlertid været meget større end initiativtagerne havde forestillet sig.

Mange flere af de 1-åringer, der i fjor var på auktionen, er blevet tilkørt og godkendt til løbsdeltagelse og kan derfor ventes til start.

Det har man allerede forudset i Aalborg og i en netop udsendt pressemeddelelse hedder det!

Nyt om Dubois præsenterer Aalborg Auktionsløb 2014

Glædeligvis er der mange af de anmeldte heste i Dubois præsenterer Aalborg Auktionsløb 2014, der er blevet godkendt i prøveløb.

Derfor kan der opstå en situation, hvor der bliver startmeldt mere end 12 heste.

Lige så glædeligt er det derfor, at man allerede nu kan melde ud, at løbet bliver delt i to løb, såfremt at der startmeldes mere end 12 heste.

De to løb vil derefter blive kørt med en identisk præmiesum – og da det er lykkedes, at fremskaffe endnu en sponsor til løbet bliver de to løbsnavne i så fald:

Dubois præsenterer Aalborg Auktionsløb 2014

Dubois præsenterer i samarbejde med Hovhedegård Hestecenter og Cafè Pitstop Aalborg Auktionsløb 2014

Den forventede præmiesum var oprindeligt sat til 145.000 kr.

Såfremt løbet deles vil den samlede præmiesum i de to løb (bl. a. som følge af de ekstra sponsormidler samt flere startmeldte) blive noget højere, men præmiesummen i det enkelte løb lavere.

Ved en evt. løbsdeling forventes præmiesummen at blive omkring 100.000 kr. pr. løb.