TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Lunden i clinch med “El Classico DK”

af | 19. feb 2017 | Nyheder

Når Lunden kalder til væddeløb i eftermiddag med skandinaviske puljer er der et andet sted i hovedstadsområdet opvarmning til et af de helt store brag i dansk fodbold, nemlig kampen mellem FCK og Brøndby i Parken.

DH-Charlottenlund-logo

Denne danske version af “El Classico” (kampen mellem Barcelona og Real Madrid) starter kl. 13.30, men på Lunden har man på det tidspunkt allerede kørt to løb, idet 1. løb sættes i gang kl. 12.55.

Juul vs Jonas

Steen Juul har allerede vist de andre, at han mener “business” igen i år og lagt sig i spidsen med fem sejre i 18 forsøg, mens René Jonassen har haft en god indledning på året også med tre sejre i 15 forsøg.

De skulle have været i direkte duel i 5. løb, hvor Juul skulle køre Ed Maraschino (Racer Bourbon) og Jonassen Vanneau Wib (San Pellegrino), men nu er Ed Maraschino slettet og så får Vanneau Wib nok noget lettere spil.

Så kan det blive allerede i 1. løb, hvor de to førende på trænerlisten kan gå i direkte kamp med Juul som klar favorit med Babeofriga (The Liquidator) efter dennes debutsejr i Billund.

Jonas kører outsiderbetonede Best of Colmine (Rolling d’Heripre), der dog er håbløst ustabil og viser sin fart glimtvis.

Rocky på sprint

Hotel Fortunens Ærespræmieløb med 10.000 kr. til vinderen får Rocky Egedal som favorit, men vær opmærksom på, at det nu handler om sprint og det er den efterhånden 9-årige Dream Vacation-søn ikke så vant til og så kan Juul igen være i fokus med Rolf Lynghøj (Chipmate), der bestemt ikke har noget mod distancen.

Ialt køres 10 løb søndag eftermiddag med start kl. 12.55 og sidste løb kl. 16.06 og baneprogrammet kan downloades her: Baneprogram Lunden