TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Lunchtrav i Skive

af | 18. feb 2019 | Nyheder

Mandag er der lunchtrav i Skive med deltagelse af bl.a. sejrshesten Cici Moseby.

Efter en skuffende indsats senest i Aalborg, hvor det blev til galop fra start, er Cici Moseby (The Liquidator) klar til revanche for Bent Svendsen, når Skive Trav for anden gang byder velkommen til lunchtrav mandag middag med start kl. 12.20.

-Startsporet betyder ikke det store, men to ting fældede den senest. Dels var der ingen startvogn, og hendes gangart passede heller ikke til underlaget. Ejeren har hende i fuld form, og vejrudsigten lover et godt underlag. Hun har altid chance i sin klasse, udtaler Bent Svendsen til Fast Track, der som altid har indsamlet en masse kommentarer fra de aktive.

Interessant skal det også blive at følge Ekstra Bladets Travklubs nyerhvervelse Coutinho (Super Photo Kosmos) i sin første start for Jeppe Juel, som er “storoptimist”:

-Han har trænet godt, og begynder at have den kondition som jeg gerne vil have mine heste skal have. Den første periode troede han at han skulle bestemme, men nu styrer jeg og det har den accepteret. Han har trænet på Skivebanen sammen med gode heste, og jeg planerer eventuelt at køre han i et hovedlag uden tjek. Han går med flapsko foran og uden nogen former for uheld tror jeg stenhårdt på hesten. 

Baneprogram: KLIK HER