TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Lovende start for Præmiechancen

af | 6. feb 2019 | Nyheder

Tilmeldingen til Præmiechancen, der mindst vil fordoble præmiesummerne til de anmeldte heste i fire klassiske storløb, oversteg alle forventningerne.

Ejerne af i alt 147 F-heste har tilmeldt dem til Præmiechancen og det er næsten en fordobling af det minimumskrav, der var sat for at ordningen kunne gennemføres i såvel Dansk Trav Kriterium 2020, Dansk Hoppe Kriterium 20 20, Dansk Trav Derby 2021 og Dansk Hoppe Derby 2021.

Det er særdeles positivt og et højere antal end vi havde turde håbe på. Det er dejligt at opdrættere og hesteejere har taget Præmiechancen til sig, og der er ingen tvivl om, at den også i fremtiden skal indgå som en integreret del af udbuddet, fastslår DTC’s daglige leder, Klaus Storm.

– Især er det positivt med tanke på, at det svære er at løbe det i gang. I andre lande har vi set Præmiechancen udvikle sig positivt over tid

At 147 heste blev anmeldt til præmiechancen indebærer, at der bliver 1.764.000 kroner mere at køre om i de nævnte fire løb for de anmeldte heste.

Hver anmeldt hest bidrager med 12.000 kroner til ordningen – nemlig det Unghestebidrag, der ellers kunne optjenes ved at have startet de to første karriestarter på danske baner, inden udgangen af 3-årssæsonen.

Hvis en hest tilmeldt F-årgangen vinder Dansk Trav Derby 2021, vil førstepræmien – baseret på præmien i Derbyet 2018 (hvad der ikke er nogen garanti) blive på mindst 907.500 kroner – ja, den kan endda komme op over millionen – alt efter hvor mange penge tilmeldte Præmiechance-heste har vundet i Kriterie-løbene året før.

I udgangspunktet hæves præmiesummerne i de fire løb, der er er omfattet af ordningen med 50%, mens den resterede del af puljen fordeles ligeligt i de fire løb.

Især hopperne har fordel af denne fordeling af Præmiechancen.

Følgende avlshingste har flest anmeldte afkom til Præmiechancen:

ENS Snapshot 27

Great Challenger 17

Farifant 10

Wishing Stone 10

From Above US 9

Se den komplette liste over anmeldte F-heste til Præmiechancen – klik her