TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Lovende debutant

af | Nyheder

Anton Tinghøj hedder vinderen af dagens 2-årsløb på NKI Racing Arena – en stor Dream Vacation-søn, der som helbroder til en verdensrekordholder må stilles store forventninger til

Anton Tinghøj, der trænes af Jan Friis, ejes af Caripo Ejendomsselskab og er opdrættet af Niels Jørgen Jensen, Stutteri Shadow kom til Aalborg med en godkendelse fra Skive i 1.23.0 med galop over 2040m volte.

Da sad Jan Friis selv i sulkyen, men i eftermiddag havde han overladt linerne til Birger Jørgensen.

Og det var nok ikke så fejl endda.

Anton Tinghøj tog spids fra start og afviste angreb undervejs, men i opløbet var ingen i stand til at følge den store hingst, der sejrede sikkert i 1.18.6a/2100 m.

Ares (Chipmate) med Henrik Lønborg sluttede fint af til andenpladsen i 1.19.1.

At der kan stilles store forventninger til Anton Tinghøj er ikke så mærkeligt.

Han er nemlig helbroder til den amerikanske hoppe, Exotic Destination, der i sin karriere satte verdensrekord med 1.09.7 og tjente 282.328 dollars.

Exotic Destination er nu i avlen på verdens største travstutteri, Hanover Shoe Farm og har bl.a. født den 3-årige Exodus Hanover (Andover Hall) 1.11.7 – 159.655 dollars og seks sejre alle taget som 2-åring.

Stutteri Shadow importerede moderen til Anton Tinghøj, Tahitian Tasha fra USA i 2007 og siden har den fået seks afkom.

Et af de første var Peak Shadow (Donerail), der vandt to gange som 2-års på 1.16-siden, men som desværre brækkede et griffelben og derfor måtte slutte karrieren tidligt i tre-årssæsonen.

Derefter er der Too Fast Shadow (The Liquidator) 1.14.9  54.150 kr Anton Tinghøj og 1-årige Bet You Shadow (The Liquidator) I år har Tahitian Tasha fået hoppeføl efter Dream Vacation,