TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Lorelei Marie tilbage i løbene efter lang pause

af | 25. feb 2022 | Nyheder

For et år siden var Thomas Bonde-trænede Lorelei Marie et varmt emne efter to sejre i V75-løb i Sverige, men forsvandt væk fra løbene. I eftermiddag er hun tilbage i løbssammenhæng på Fyens Væddeløbsbane.

Thomas Bonde med Lorelei Marie Foto Kanal 75

Lorelei Marie (Prodigious) lagde stærkt ud i 2021 og i syv starter nåede hun at tjente små 200.000 kroner (danske) – ved starter i Sverige.

Men siden Elitloppsweekenden har vi ikke set den nu 7-årige i løb.

I eftermiddag er Lorelei Marie med Thomas Bonde tilbage og starter på Fyens Væddeløbsbane i 5. løb – et løb over 2140 meter auto og med 7 heste til start.

-Lorelei Marie fik en skade på et ben – i første omgang var det ikke noget vi kunne ske, da det var en indre blødning, der viste sig ved en scanning, fortæller Thomas Bonde.

-Vi gav hende fri i nogle måneder og er derefter begyndt at bygge hende op til løb igen. Da hun er let at stresse har jeg ikke kørt nogle hurtige banearbejder med hende, men Lorelei Marie har fået meget tungt arbejde, og jeg tror at hun nok skal gøre en god figur i eftermiddag.

-Hun er jo i hvert fald sikker på at få en præmie, hvis vi ellers kommer banen rundt, siger Thomas Bonde med henvisning til at der er syv præmier i løbet.

-Planen er at Lorelei Marie fortsat skal starte, men det er også bestemt, at hun i år skal insemineres med Who’s Who, så det bliver næppe til mange starter for hende.

-Hun mødte faktisk Who’s Who, da vi startede i Elitloppswekenden i fjor, for da stod vi i en stald, hvor der kun var Lorelei Marie og Who’s Who opstaldet – så kan man jo håbe, at det var kærlighed ved først blik, smiler Thomas Bonde.

I eftermiddagens 5. løb møder Lorelei Marie bl.a. Elephant med Steen Juul og Chap AP med Jörgen Sjunnesson.

Normalt er det Rene Kjær, der kører Jan Thrues Chap AP, men Kjær er udelukket fra løbsdeltagelse i denne weekend.

Fyens Væddeløbsbane har ikke kun travløb på programmet – i anledning af Fastelavn er der tøndeslagning for den yngre del af publikum og det starter umiddelbart efter 1. løb, der er programsat til klokken 15.45.

Læs mere om det arrangement og om løbene i baneprogrammet – klik her
Derby25-programmet er udkommet med tips og kommentarer til løbene på Fyn – klik her