TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Lord Jaycee nummer fire

af | 3. nov 2014 | Nyheder

Gitte Madsen-trænede Lord Jaycee blev søndag eftermiddag nummer fire i Breeders Crown-løb på Mariendorf-banen i Berlin. Samme placering opnåede Niels Thomsens Elton Attack.

Lord Jaycee mbkev nummer fire i Breeders Crown i Berlin

Lord Jaycee mbkev nummer fire i Breeders Crown i Berlin

Lord Jaycee (OthelloVivant) med Heinz Wewering fik optimalt udbytte af sin start i Breeders Crown for 4-årige hingste/vallakker.

Undervejs sad Lord Jaycee i andet par udvendigt i det lille felt på otte heste.

Favoritten Fridericus (Allison Hollow) med Michael Nimczyk var førende, og den kunne holde hele vejen hjem til sikker sejr i 1.14.6a/1900 m. Der var hård kamp om andenpladsen, hvor der var dødt løb mellem Shoemaker (Oscar Schindler SI) og Stanislawski (Mealnus du Corta), begge i 1.14.8. Lord Jaycee blev nummer fire i 1.15.0 – det gav 4.88 Euro – eller 30.000 kroner i præmie.

Heonz Wewering sad også bag Elton Attack (Gigant Neo) som trænes af Tomas Malmqvist.

Efter en god start, slap Wewering til favoritten Ganystar (Ganymede) med Maik Esper. Ganystar lignede en vinder i opløbet, men udvendigt sluttede Lousdor (Love You) med Thorsten Tietz stærkt af og nåede forbi til sejr i 1.15.3a/1900 m foran Ganystar i samme tid.

Wewering kunne ikke få Elton Attack  hurtigt op i omdrejninger i løbets sidste fase og sluttede på en fjerdeplads i 1.15.6 –præmie 3.113 Euro – 24.000 kroner.