TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Lønborg: Forkert Takter

af | 27. okt 2014 | Nyheder

Michael Lønborg afviser Johnny Takters beskyldning om, at han skulle være årsag til episoden i første sving i Dansk opdrætningsløb, hvor Amaretto med Steen Juul fik galop på grund af trængning af Anton Tinghøj med Johnny Takter.

– Jeg var slet ikke i nærheden at Takter – min hest løb lige ud i svinget, så jeg kan ikke forstå, hvorfor han anklager mig. Det er helt forkert, siger Michael Lønborg.

I en mail til Charlottenlund Travbane fremfører Johnny Takter at han blev presset af Michael Lønborg, og det var derfor trængningen skete.

– Men det har intet på sig, fortsætter Michael Lønborg. – Jeg har set episoden flere gange på video, og for mig ser det ud til at Takters hest smider sig indad i svinget. Det er det, der kan ske med unge heste. Men at give mig skylden er helt hen i vejret, siger Michael Lønborg.

Anton Tinghøj blev diskvalificeret fra andenpladsen og Johnny Tater blev idømt en bøde på 5.000 kroner og udelukket tre løbsdage.