TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Lindhardts fine 2-åringer

af | 29. okt 2017 | Nyheder

Med lidt tur havde Christian Lindhardt vundet begge afdelinger i Preis der Winterfavoriten på Gelsenkirchen-banen søndag eftermiddag  og han kunne såmænd også have vundet med sin tredje starthest, Juan.

Det blev til en sejr og en andenplads, men med et bedre løb så havde Northern Charm (Muscle Hill) med Christian Lindhardt vundet hingstenes afdeling i Preis der Winterfavoritten.

Nu kom Northern Charm fra start til at sidde i inderbanen i et tæt pakket felt, og Lindhardt måtte bagom for at komme ud.

Foran blev der afsluttet meget stærkt, og selv om Northern Charm løb hurtigst af alle, så kunne den ikke nå Mister F Daag (Conway Hall) med Robin Bakker, der havde ført fra start.

Mister F Daag vinder Preis der Winterfavoriten foran Northern Charm

Mister F Daag, der dermed fik revanche fra andenpladsen til Northern Charm, da de sidste mødtes i Hamburg hentede førstepræmien på 10.000 Euro i 1.17.4a/2000 m, mens Northern Charm fik 5.000 Euro i andenpræmien i 1.17.6.

Forinden havde Christian Lindhardt vundet hoppernes opgør med Nagama (Brioni) i 1.20.2a/2000 m – her var der også 10.000 Euro til vinderen.

I Ele Trophy 2017 om 10.000 Euro i samlet præmiesum var Juan med Christian Lindhardt ikke tillagt de store chancer, men igen – med et bedre løb – så havde Juan været vinderen!

Juan blev sat af i sporene fra start og Lindhardt bakkede ned i feltet.

Juan leverede en saftig afslutning, og var tæt på en tredjeplads, men det blev til en femteplads og 500 Euro.