TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Lindhardt vandt i tyvstart

af | 21. feb 2016 | Nyheder

Den 1. marts tiltræder Christian Lindhardt officielt sit nye job som privattræner for det tyske stutteri Gestüt Lasbek, men søndag eftermiddag tyvstartede han og kørte tre løb på Bahrenfeld-banen.

-Det var en god fornemmelse, sagde Christian Lindhardt efter han i 8. løb kørte først over stregen med Labeks 5-årige hoppe, Julietta (Varenne) som sikker vinder.

Dermed har Christian Lindhardt fået en fin start på sit nye arbejde – inden det jo sådan set officielt er blevet indledt.

Julietta og Lindhardt vandt suverænt.

Julietta med Christian Lindhardt vinder sikkert foran Ali Star med Søren Johansson,

Julietta med Christian Lindhardt vinder sikkert foran Ali Star med Søren Johansson,

Undervejs var de sidst i feltet, og på opløbshjørnet var parret ude i femte spor – og feltet var blot på otte!

Ingen kunne følge Julietta, der speedede frem til sikker sejr i 1.197a/2200 meter – præmie 1.250 Euro.

Det var også dansk på andenpladsen, hvor Ali Star med Søren Johansson akkurat klarede at holde sig det nødvendige foran i 1.20.1  præmie 600 Euro. Johanssons anden hest, Walkabout Shadow med Birger Jørgensen var med i angrebet ude i banen, og tog femtepladsen i 1.20.4 – præmie 100 Euro.

Vinderodds for Julietta var 3,60.

Christian Lindhardt var i alt i sulkyen tre gange.

Det blev til en tredjeplads i 2. løb med Itsibitsy(hvor Takeabove med Birger Jørgensen var nummer to) . det var en meget tiltalende hest, og en hest, jeg tror den kan nå langt, sagde Lindhardt, der endvidere kørte uplaceret med 0-nulhesten Kashmir, der havde lidt positionproblemer undervej