TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Lindgren i fokus i jackpot-omgang?

af | 4. nov 2016 | Nyheder

Står det til Marcus Lindgren vinder hans to heste Bravo Navarone og Pokemon Ås begge V75-løb, når Eskilstuna kører jackpotomgang med en forventet udbetaling på 65 mill. til en enlig række med 7 rigtige.

v75logo

Vedr. Bravo Navarone siger Lindgren til trav365:

– Jeg tror simpelthen, at han begynder at ramme formen for alvor og sidst blev det lidt fejl på flere steder. han rejste vældig langt og vi varmede ham for roligt samtidig med at hesten og Erik (Adielsson, red.) ikke rigti var overens.

– Denne gang bliver han varmet hårdere og han kommer ikke til at gå med lukket hovedlag. Enten bliver det åbent eller “can’t see back”.

Om Pokemon Ås siger han:

– Han er en lille “lort” sammenlignet med Bravo Navarone, men han har et hjerte af guld og han har forbedret sin teknik en hel del i løbet af året. Næstsenest i Hamburg var banen alt for løs til ham, men ellers har han fungeret vældig fint gennem længere tid.

– Det er altid hårdt i V75, men det er muligt at sprint er en lille fordel for ham, men han har også vist at han fungerer på de fleste distancer. Med ret løb tror jeg han er med i striden.

– Jeg har to heste med på lørdag i fin forfatning og jeg synes begge skal regnes tidligt.